Τα δραστικά συστατικά του σκόρδου (garlic) υπάγονται σε μία κατηγορία θειικών ενώσεων η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η alliin, που μετατρέπεται σε allicin κατά τη μάσηση του σκόρδου.
Η allicin προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή, και πιστεύεται ότι αποτελεί την ένωση που είναι υπεύθυνη για τις ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου.
To Garlic της Lamberts 1650mg περιέχει υψηλής ισχύος ταμπλέτες σκόρδου οι οποίες έχουν παρασκευαστεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε:
• να διασφαλίζουν την δραστικότητα της allicin
• να μειώνουν την οσμή του σκόρδου με την χρήση ειδικής επικάλυψης της ταμπλέτας
Κάθε ταμπλέτα παρέχει επίπεδα σκόρδου ισοδύναμα με 1650mg φρέσκου σκόρδου, με περιεκτικότητα allicin στα 5500μg. Το σκόρδο που χρησιμοποιήθηκε στην παρασκευή των ταμπλετών είναι σημαντικά πιο κοντά στο διατροφικό προφίλ του φυσικού, ωμού σκόρδου σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα σκόρδου χαμηλής τιμής που κυκλοφορούν στην αγορά. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).
Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.
Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.