ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εντός Νομού Αττικής

  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 35.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 35.00 ευρώ και βάρους έως 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.50 ευρώ για ACS Courier και Speedex και 3.00 ευρώ για Γενική Ταχυδρομική.
  • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).
  • Αντικαταβολή, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (extra χρέωση 2.00 ευρώ).

Αποστολή Εκτός Νομού Αττικής

  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 35.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 35.00 ευρώ και βάρους κάτω των 2 κιλών, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.50 ευρώ για ACS Courier και Speedex και 3.00 ευρώ για Γενική Ταχυδρομική.
  • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει ειδική χρέωση αναλόγως την περιοχή και τον νομό. Σύμφωνα με τον ορισμό, μια περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη εφόσον βρίσκεται τουλάχιστον 8-10χλμ εκτός των κέντρων πόλεως. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε παραγγελία από δυσπρόσιτο προορισμό θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για την περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών ενδέχεται να χρειαστούν 1 – 2 ημέρες περισσότερες.

Αντικαταβολή, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (extra χρέωση 2.00 ευρώ).

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).