Βιταμίνες, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Κ, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Full Health Natural D3 K2 2000iu 100mcg 120 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: fh63
19,50

1 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με τις βιταμίνες D3 και Κ2 που συμβάλλουν στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και στη φυσιολογική απορρόφηση και χρήση του ασβεστίου 

Η βιταμίνη D είναι στη μορφή χοληκαλσιφερόλης και η βιταμίνη Κ στη μορφή MK-7, η οποία βρίσκεται φυσικά σε τρόφιμα. Συγκεκριμένα, η MK-7 ως μορφή της βιταμίνης Κ υπάρχει στο παραδοσιακό ιαπωνικό φαγητό ‘natto’, που προκύπτει από τη ζύμωση φασολιών σόγιας. Η MK-7 χαρακτηρίζεται από υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, δηλαδή απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό, και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο σώμα.

Ο σκοπός της λήψης ενός διατροφικού συμπληρώματος με τον συνδυασμό της βιταμίνης Κ και της βιταμίνης D είναι:

Να βοηθήσει στην υγεία των οστών μέσω του συνδυασμού των βιταμινών D και Κ.
Να προάγει την καρδιαγγειακή υγεία, ιδίως για άτομα που χρησιμοποιούν συχνά συμπληρώματα βιταμίνης D.
Είναι ιδανικό για ηλικιωμένους, όταν η διατροφή τους παρέχει αρκετό ασβέστιο και μαγνήσιο, αλλά χρειάζονται επιπλέον βιταμίνη D και Κ για την υγεία των οστών.
Είναι χρήσιμο σε άτομα με οστεοπενία ή οστεοπόρωση.
Προληπτικά, όταν η διατροφική πρόσληψη είναι ανεπαρκής ή όταν η έκθεση στον ήλιο είναι περιορισμένη και τα επίπεδα των βιταμινών στον ορό είναι χαμηλά.

Μορφή – Συσκευασία: 120 φυτοκάψουλες ανά συσκευασία.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η βιταμίνη Κ2 είναι στην μορφή ALL TRANS MK7 microencapsulated, η οποία χαρακτηρίζεται για την υψηλή βιοδιαθεσιμότητα της και παράγεται μέσω φυσικής ζύμωσης.

Η βιταμίνη D3 πληροί τις ποιοτικές παραμέτρους βάσει των: GMP (Good Manufacturing Practices), USP (United States Pharmacopeia), Ph.Eur. (European Pharmacopoeia) και FCC (Food Chemicals Codex).

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα μετά από ένα γεύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.