1. Αρχική
  2. Προσφορές
  3. Δώρα & Πακέτα Προσφοράς για Γυναίκες
  4. Apivita Aqua Beelicious Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής 40ml & ΔΩΡΟ Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης 15ml & Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα μάτια 1,5ml
Γυναίκα, Δώρα & Πακέτα Προσφοράς για Γυναίκες, Ενυδάτωση Προσώπου, Μάτια, Περιποίηση Προσώπου, Προσφορές

Apivita Aqua Beelicious Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής 40ml & ΔΩΡΟ Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης 15ml & Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα μάτια 1,5ml

Κωδικός προϊόντος: 8642
16,65

3 σε απόθεμα

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ: AQUA BEELICIOUS Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής + ΔΩΡΟ Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης σε ειδικό μέγεθος + Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης Για Τα Μάτια σε ειδικό μέγεθος

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα περιποίησης σας με το κομψό και γιορτινό νεσεσέρ AQUA BEELICIOUS. Ένα σετ περιποίησης προσώπου με ενυδατικά συστατικά, που προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα.

Το set περιλαμβάνει:
• AQUA BEELICIOUS Απαλή Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής με Εκχύλισμα Λουλουδιών & Μέλι (40ml): Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί, ενώ θρέφει και απαλύνει την επιδερμίδα.
• AQUA BEELICIOUS Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης (15ml): Προσφέρει μία έκρηξη ενυδάτωσης και φρεσκάδας που διαρκεί, εξισορροπεί και μειώνει τις ατέλειες.
• AQUA BEELICIOUS Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης Για Τα Μάτια (1,5ml): Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί, αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης.

Η APIVITA υποστηρίζει τις δράσεις για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Το νεσεσέρ είναι φιλικό προς το περιβάλλον και το ύφασμα της φόδρας είναι από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Επιπλέον, το χαρτί στο εσωτερικό του νεσεσέρ και το μανίκι φέρουν FSC πιστοποίηση.
.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ