1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Διαγνωστικές Συσκευές
  4. DyonMed Colon Test Αυτοελέγχου Παρουσίας Αιμοσφαιρίνης 1 τεμάχιο
Διαγνωστικές Συσκευές, Φαρμακείο

DyonMed Colon Test Αυτοελέγχου Παρουσίας Αιμοσφαιρίνης 1 τεμάχιο

Κωδικός προϊόντος: 17630
9,85

2 σε απόθεμα

Τεστ αυτοελέγχου παρουσίας αιμοσφαιρίνης (μικροαιμορραγία)

Το Colon test είναι ένα εύκολο selftest αποτελεί ένα βασικό βήμα διάγνωσης, ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα για εντερικές παθήσεις και για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Διεθνώς η δοκιμασία αποτελεί το πρώτο βήμα εφαρμογής για έλεγχο ασυμπτωματικών πολιτών ηλικίας πάνω των 45 ετών για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου σε ετήσια βάση. Η χρήση του γίνεται εύκολα στο σπίτι σαν Home Test, “τρία βήματα πιο κοντά στην πρόληψη με αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη ζωή”!

Δεν χρειάζεται ειδική δίαιτα για την εφαρμογή

Αρκεί ελάχιστο δείγμα

Προσδιορίζει με αξιοπιστία την παρουσία ανθρώπινης αιμοσφαιρίνης

Αποτελεί το πρώτο αξιόπιστο διεθνώς προτεινόμενο βήμα ελέγχου ομάδων ασυμπτωματικών πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

Οι προληπτικές εξετάσεις και η εφαρμογή του Colon test® μόνο του ή σε συνδυασμό με επιπλέον εξετάσεις βοηθούν τον γιατρό σας να βρει πολύποδες ή καρκίνο πριν καν εμφανίσετε συμπτώματα. Αυτή η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να αποτρέψει τον καρκίνο των πολύποδων και θα μπορούσε να ξεκινήσει τη θεραπεία νωρίτερα, όταν είναι πιο αποτελεσματική.

Αν και συνήθως συνιστάται να ξεκινήσετε τον έλεγχο στην ηλικία των 45 ετών, μπορεί να χρειαστεί να υποβληθείτε σε προληπτικό έλεγχο νωρίτερα ανάλογα με το ιστορικό υγείας της οικογένειάς σας και τους παράγοντες κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.