Ανοσοποιητικό, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Λιπαρά Οξέα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Super Health Omega 3 Fish Oil 1000mg 60 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 84660
18,48

2 σε απόθεμα

Ορθομοριακά λιπαρά οξέα με EPA και DHA

Η ορθομοριακή φόρμουλα Omega 3 Fish Oil 1000 της Super Health παρέχει υψηλής περιεκτικότητας και ποιότητας ιχθυέλαιο πλούσιο σε EPA και DHA, τα κύρια Ωμέγα 3 ζωτικά λιπαρά οξέα (EFAs).

Τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα ιχθυέλαια βοηθούν στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, στη μείωση των φλεγμονών και κατ’ επέκταση στη διατήρηση εύκαμπτων αρθρώσεων και στη μείωση των συμπτωμάτων οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Επιπλέον είναι πολύτιμος σύμμαχος στην καλή υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος, σε περιπτώσεις αλλεργίας, εκζέματος, οφθαλμολογικών προβλημάτων και μαθησιακών δυσκολιών.

Τα ιχθυέλαια ενισχύουν επίσης την απορρόφηση του ασβεστίου.

Το Omega 3 Fish Oil 1000 της Super Health παράγεται από μικρά ψάρια (Περουβιανή αντζούγια) του Ειρηνικού ωκεανού και έχει παρασκευαστεί υπό άριστες συνθήκες, με πίεση και φιλτράρισμα, χωρίς χημική επεξεργασία. Έχει ελεγχθεί ότι δεν περιέχει διοξίνες και ρύπους με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια. Επίσης, παραμένει αναλλοίωτο διότι κάθε παρτίδα υπόκειται σε ειδικό έλεγχο οξείδωσης.

Τεχνολογίες:

Έλεγχος οξείδωσης (Rancidity control)

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

2 κάψουλες ημερησίως με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό σας. Κατάλληλο για εγκύους και θηλάζουσες, δεν περιέχει βιταμίνη Α.

Αντενδείξεις: Αν χρησιμοποιείτε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού- Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ