1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αϋπνία - Στρες
  5. Winmedica Promo UltraMag Oro 30 Φακελίσκοι & Winmedica Valetonina 60 Δισκία
Αϋπνία - Στρες, Βιταμίνες, Μαγνήσιο, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Winmedica Promo UltraMag Oro 30 Φακελίσκοι & Winmedica Valetonina 60 Δισκία

Κωδικός προϊόντος: 37510
28,60

1 σε απόθεμα

Μαγνήσιο: Ο πολυσύμμαχος του οργανισμού μας!

Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να τις καλύψει το UltraMag® Oro, το μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία για τη μεταφορά και απόδοση του εν λόγω στοιχείου στον οργανισμό.

Η σουκροσωμική τεχνολογία είναι μία διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία βασίζεται στη σουκροσωμική δομή και στην ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο.

H σουκροσωμική δομή, η οποία περιέχει το μαγνήσιο, φθάνει αναλλοίωτη στο έντερο όπου απορροφάται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνει το μαγνήσιο.

Το UltraMag® Oro χάρη στη σουκροσωμική τεχνολογία εξασφαλίζει:

Υψηλή και γρήγορη απορρόφηση του μαγνησίου
Αποφυγή γαστρεντερικών διαταραχών
Χορήγηση ανεξάρτητα από την τροφή
Λήψη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
Απουσία μεταλλικής γεύσης

Το UltraMag® Oro έχει διαφοροποιημένη φαρμακοτεχνική μορφή

Διατίθεται σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα
Δεν χρειάζεται νερό
Έχει ευχάριστη γεύση

H ημερήσια προτεινόμενη δόση είναι 2 φακελίσκοι την ημέρα

 

Η Valetonina® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη και βαλεριάνα, κατάλληλο για τη φυσική αντιμετώπιση της αϋπνίας και του get lag.

Το δισκίο της Valetonina® έχει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, ο οποίος επιτρέπει την απελευθέρωση των δύο συστατικών της σε διαφορετικούς χρόνους εξασφαλίζοντας διπλή και παρατεταμένη δράση. Η επικάλυψη του δισκίου, η οποία περιέχει τη μελατονίνη διαλύεται γρήγορα συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνο επέλευσης του ύπνου. Στο εσωτερικό του δισκίου βρίσκεται εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας το οποίο απελευθερώνεται σε δεύτερο χρόνο προσφέροντας έναν ήρεμο και παρατεταμένο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Valetonina® χάρη στην έξυπνη σύνθεσή της και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του δισκίου της: – Μειώνει το χρόνο επέλευσης του ύπνου – Προσφέρει έναν παρατεταμένο, ήρεμο και ποιοτικό ύπνο – Εξασφαλίζει ένα ευχάριστο ξύπνημα, – Βελτιώνει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή λειτουργικότητα που απορρέει από τον ποιοτικό ύπνο, – Επανασυγχρονίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού.

Κατάλληλο για άτομα που ακολουθούν vegan ή vegeterian διατροφή

Οδηγίες Χρήσης

1 δισκίο μισή ώρα πριν τον ύπνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ