1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Για Άνδρες
  5. Vitabiotics Pregnacare His +& Her Conception Dual Pack 2×30 ταμπλέτες
Βιταμίνες, Για Άνδρες, Για Γυναίκες, Εγκυμοσύνη, Μητέρα & Εγκυμοσύνη, Προτάσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Vitabiotics Pregnacare His +& Her Conception Dual Pack 2×30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 20915-1
26,38

2 σε απόθεμα

Μία διπλή συσκευασία για άνδρες και γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν.
Βελτιστοποιημένο για την αναπαραγωγική υγεία, το Pregnacare Conception Αυτός & Αυτή είναι ειδική διατροφή για εσάς, τον σύντροφό σας και το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Μία ειδική διπλή συσκευασία για άνδρες και γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν
Με ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και την αναπαραγωγή
Συνιστάται 3 μήνες πριν προσπαθήσετε για ένα μωρό
Το Νο 1 συμπλήρωμα εγκυμοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ειδική διατροφή όταν προσπαθείτε για ένα μωρό
Το Pregnacare Conception Αυτός & Αυτή παρέχει τώρα την ευκαιρία στα ζευγάρια να πάρουν μια βολική, ισορροπημένη καθημερινή φόρμουλα που αναπτύχθηκε ειδικά με θρεπτικά συστατικά για την αναπαραγωγική υγεία των ανδρών και των γυναικών καθώς και τη γενική ευημερία τους. Η ανεκτίμητη διπλή συσκευασία περιέχει τόσο τα Pregnacare Conception διατροφικά δισκία όσο και τα Wellman Conception διατροφικά δισκία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες που προσπαθούν για ένα μωρό.
Όταν τα ζευγάρια αποφασίζουν να προσπαθήσουν για τη δημιουργία οικογένειας, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες πρέπει να φροντίσουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία τους για να υποστηρίξουν τη σύλληψη. Είναι σημαντικό τα ζευγάρια να είναι στην καλύτερη δυνατή υγεία διατροφικά, ιδανικά τουλάχιστον 6 μήνες πριν από τη σύλληψη ενός μωρού. Το σπέρμα και το ωάριο σχηματίζονται πολύ πριν από τη γονιμοποίηση και πρέπει να τροφοδοτούνται με την καλύτερη δυνατή θρέψη όταν συνδυάζονται. Για παράδειγμα, το σπέρμα χρειάζεται 75 ημέρες για να σχηματιστεί και έως και 21 ημέρες για να ωριμάσει, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθημερινό τρόπος ζωής και η υγεία ενός άνδρα θα επηρεάσει το σπέρμα που θα δημιουργηθεί σε 3 μήνες από τώρα.
Ως μέρος της βοήθειας για τη διασφάλιση μιας υγιούς σύλληψης, τα ζευγάρια συμβουλεύονται πλέον να εξετάζουν τον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους ως πρακτικά μέτρα που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της γονιμότητάς τους και τις πιθανότητες επιτυχίας τους στη σύλληψη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της διατροφής τους. Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό ότι οι διατροφικές ανεπάρκειες μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη γονιμότητα των ανδρών και των γυναικών. Για ζευγάρια που είναι υπεύθυνα αναφορικά με τη σύλληψη και το καλύτερο ξεκίνημα για το αναπτυσσόμενο μωρό τους, συνιστάται και οι δύο σύντροφοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά τη δίαιτα και τη διατροφή τους.

Pregnacare Conception Δισκία για γυναίκες
Οι παρασκευαστές του Pregnacare, του κορυφαίου συμπληρώματος διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν αναπτύξει το Pregnacare Conception ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην υποστήριξη μιας υγιούς σύλληψης στις γυναίκες που προσπαθούν για ένα μωρό. Με βάση την τελευταία επιστημονική έρευνα που χρησιμοποιεί το Pregnacare, η νέα βελτιωμένη σύνθεση του Conception περιλαμβάνει 20 μg Βιταμίνης D.
Το Pregnacare Conception παρέχει μια προσεκτικά ισορροπημένη περιεκτική σύνθεση ιχνοστοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών Ινοσιτόλη, Συνένζυμο Q10, Ν-ακετυλο Κυστείνη ​​και Σελήνιο. Η φόρμουλα περιλαμβάνει επίσης βιταμίνη Β12 και φυλλικό οξύ στα 400 μg, η ακριβής δόση που συνιστά το Υπουργείο Υγείας.

Ιδανικό για όλες τις γυναίκες για να οικοδομήσουν ένα πλεόνασμα θρεπτικών συστατικών πριν από τη σύλληψη
Θρεπτική φόρμουλα χωρίς φάρμακα και ορμόνες.

Η φόρμουλα περιλαμβάνει σημαντικά θρεπτικά συστατικά:
Συνιστώμενα επίπεδα φυλλικού οξέος
Το Pregnacare Conception παρέχει 400 μg φυλλικού οξέος, το ακριβές επίπεδο που συνιστά το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν. Η συμπληρωματική πρόσληψη φυλλικού οξέος αυξάνει τα επίπεδα του φυλλικού οξέος της μητέρας *. Η χαμηλή περιεκτικότητα των φολικών στη μητέρα είναι παράγοντας κινδύνου στην ανάπτυξη ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα στο αναπτυσσόμενο έμβρυο. Εκτός από το ότι παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, το φυλλικό οξύ συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η αναπαραγωγική υγεία στις γυναίκες

Ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορούν να παίξουν ρόλο στην υποστήριξη της αναπαραγωγικής υγείας της γυναίκας. Το Pregnacare Conception περιλαμβάνει ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και την αναπαραγωγή ενώ η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας. Η φόρμουλα περιλαμβάνει επίσης βιταμίνη Β12, σίδηρο, μαγνήσιο και 20 μg βιταμίνης D τα οποία παίζουν ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Ολοκληρωμένη διατροφική υποστήριξη
Το Pregnacare Conception παρέχει συνολική διατροφική υποστήριξη συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της βιοτίνης και του χαλκού τα οποία συμβάλλουν στην φυσιολογική απελευθέρωση της ενέργειας και του σιδήρου που συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στον φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης. Οι βιταμίνες B6 & B12 είναι επίσης σημαντικές για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά: Συνένζυμο Q10, Ινοσιτόλη, Ν-ακετυλοκυστεΐνη και βητακαροτίνη.
Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.
* Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με συμπληρωματική ημερήσια πρόσληψη φυλλικού οξέος 400 μg για τουλάχιστον ένα μήνα πριν και έως και τρεις μήνες μετά τη σύλληψη.

Ο Έμμηνος Κύκλος & η Σύλληψη
Γνωρίζατε ότι ορισμένες γυναίκες μπορούν να βιώσουν ακανόνιστους έμμηνους κύκλους όταν διακόπτουν το αντισυλληπτικό χάπι, το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μήνες; Ο εμμηνορροϊκός κύκλος μπορεί επίσης να διαταραχθεί από απώλεια βάρους, αύξηση βάρους, υπερβολική άσκηση, σωματική ή συναισθηματική αναστάτωση. Περισσότερες πληροφορίες
Μερικές γυναίκες έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στον έμμηνο κύκλο ταυτόχρονα με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Εάν αντιμετωπίσετε καθυστέρηση ή αλλαγή στον έμμηνο κύκλο σας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε έγκυος και συνιστάται να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης και να μιλήσετε με το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας σας.

Το Pregnacare Conception είναι μια φόρμουλα με θρεπτικά συστατικά που βασίζεται σε επιστημονική έρευνα και δεν περιέχει καθόλου φάρμακα ή ορμόνες. Δεν περιέχει συστατικά που είναι γνωστό ότι προκαλούν ανωμαλία στον έμμηνο κύκλο.

Wellman Conception δισκία για άντρες

Υποστήριξη της αναπαραγωγικής υγείας
Όταν τα ζευγάρια αποφασίζουν να δοκιμάσουν για τη δημιουργία μιας οικογένειας, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που πρέπει να φροντίζουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους προκειμένου να διατηρήσουν την υγεία τους και να υποστηρίξουν τη σύλληψη.

Παρουσίαση του Wellman Conception
Το Wellman Conception αναγνωρίζει ότι οι άνδρες έχουν διαφορετικές δικές τους ανάγκες για την αναπαραγωγική υγεία τους. Πολλοί άνδρες αναγνωρίζουν τώρα τη σημασία και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής όταν προσπαθούν για ένα μωρό.
Το Wellman Conception έχει αναπτυχθεί για να παρέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών και ανόργανων συστατικών και βιο-ενεργών θρεπτικών συστατικών για να υποστηρίξει όλη την υγεία και τη ζωτικότητα, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου που συμβάλλει στην κανονική απελευθέρωση ενέργειας, καθώς και συγκεκριμένων θρεπτικών ουσιών που έχουν επιλεγεί για το ρόλο τους στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή.

Διατροφική Υποστήριξη για τη Γονιμότητα
Το Wellman Conception είναι μια περιεκτική σύνθεση με συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου που συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή. Και ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και επίσης συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ο ψευδάργυρος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, καθώς το σπέρμα περιέχει 100 φορές περισσότερο ψευδάργυρο από ό, τι βρίσκεται στο αίμα. Στην πραγματικότητα, κάθε εκσπερμάτωση περιέχει περίπου 0,5 mg ψευδαργύρου. Το Wellman Conception έχει αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει 15 mg ψευδαργύρου.

Σύλληψη & Σπερματογέννεση
Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα και το σελήνιο συμβάλλει στη φυσιολογική σπερματογένεση. Είναι πλέον γνωστό ότι το φυλλικό οξύ όχι μόνο παίζει κρίσιμο ρόλο στη σύλληψη των γυναικών, στην πρώιμη ανάπτυξη του εμβρύου, αλλά είναι επίσης σημαντικό και για τον ρόλο του άνδρα στη σύλληψη. Το φυλλικό οξύ, ο σίδηρος, το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β12 έχουν ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, και η βιταμίνη Α, η οποία έχει ρόλο στη διαδικασία της εξειδίκευσης των κυττάρων.

Για τη συνολική υγεία και τη ζωτικότητα
Οι Βιταμίνες B6 & B12 μαζί με χαλκό, σίδηρο και ψευδάργυρο συμβάλλουν στην φυσιολογική απελευθέρωση της ενέργειας. Το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη Β6, η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) συμβάλλουν στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς επίσης ο σίδηρος, συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης η οποία μεταφέρει οξυγόνο και αίμα στα αναπαραγωγικά όργανα. Οι βιταμίνες B6 & B12 συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η φόρμουλα περιλαμβάνει επίσης και άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά: Περουβιανό εκχύλισμα MACA, Συνένζυμο Co-Q10, Λυκοπένιο, Εκχύλισμα Ginseng από τη Σιβηρία (Siberian Ginseng Extract) και Εκχύλισμα προερχόμενο από το χυμό του Πεύκου (Pine Bark Extract).

Πότε να χρησιμοποιήσετε το Pregnacare Conception Αυτός & Αυτή
Οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να ξεκινήσουν το Pregnacare Conception Αυτός & Αυτή, όταν ξεκινήσουν την προσπάθεια για παιδί. Αν επιθυμείτε όμως να δημιουργήσετε αποθέματα θρεπτικών συστατικών στο σώμα σας, μπορεί να χρειαστεί να το λάβετε ακόμη και 3-6 μήνες προτού ξεκινήσετε να προσπαθείτε. Όταν η γυναίκα επιβεβαιωθεί πως είναι έγκυος, μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει όσα δισκία Pregnacare Conception υπολείπονται, προτού προχωρήσει σε Pregnacare δισκία ή υγρό, Pregnacare Plus με Ωμέγα-3 ή Pregnacare Max με Ωμέγα-3 και Ασβέστιο, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης. Μετά τη σύλληψη, οι άντρες μπορούν να συνεχίσουν με δισκία Wellman που παρέχουν μια ολοκληρωμένη σύνθεση πάνω από 28 βασικών βιολογικών στοιχείων και βιταμινών B6 & B12, ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο και συμβάλλουν στην φυσιολογική απελευθέρωση ενέργειας, την υγεία και τη ζωτικότητα.

Οδηγίες Χρήσης

ΑΝΔΡΕΣ: ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ (ΜΩΒ ΚΥΨΕΛΗ). ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ (ΡΟΖ ΚΥΨΕΛΗ).
Καταπιείτε το με νερό ή με ένα κρύο ποτό. Δεν πρέπει να το μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Να λαμβάνεται μόνο με γεμάτο στομάχι.

Μερικές γυναίκες έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στον έμμηνο κύκλο ταυτόχρονα με τη χρήση αυτού του προϊόντος (βλ. Ενότητα «Σχετικά με τη λήψη του Pregnacare Conception» παρακάτω).

Κατάλληλο για χορτοφάγους
Χωρίς τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, λακτόζη, μαγιά, και ζελατίνη
Τα Pregnacare® Conception & Wellman δεν δοκιμάζονται σε ζώα
Σχετικά με τη λήψη του Pregnacare Conception

Το Pregnacare® Conception Αυτός & Αυτή είναι μία φόρμουλα με θρεπτικά συστατικά βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες χωρίς φάρμακα ή ορμόνες. Δεν περιέχει συστατικά που είναι γνωστό ότι προκαλούν διαταραχές στον έμμηνο κύκλο. Μερικές γυναίκες έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στον έμμηνο κύκλο ταυτόχρονα με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Εάν αντιμετωπίσετε καθυστέρηση ή αλλαγή στον μηνιαίο κύκλο σας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε έγκυος και συνιστάται να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης και να μιλήσετε με το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας σας.

Συμπλήρωμα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν το χρησιμοποιήσετε εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε επιληψία, πάθηση του θυρεοειδούς, αιμοχρωμάτωση, υποφέρετε από αλλεργίες σε τρόφιμα ή είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που μπορεί να έρχεται σε επαφή με ξηρούς καρπούς.

Αυτή η ολοκληρωμένη φόρμουλα αντικαθιστά άλλες Pregnacare και Wellman πολυβιταμίνες. Δεν χρειάζεται να πάρετε επιπλέον πολυβιταμίνη. Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί σε υπερβολική ποσότητα, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία κάτω των 25˚C σε ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ