1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Βιταμίνες
  4. Βιταμίνη D
  5. Vitabiotics Osteocare Original 30 ταμπλέτες
Ασβέστιο, Βιταμίνες, Βιταμίνη D, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Vitabiotics Osteocare Original 30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 20910
11,95

1 σε απόθεμα

Η σειρά Osteocare της Vitabiotics περιλαμβάνει εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής με ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D και άλλα μέταλλα, που μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία των οστών.

Το ασβέστιο είναι το βασικότερο δομικό συστατικό των οστών και η λήψη του είναι αναγκαία, ιδιαίτερα από τα παιδιά στην ανάπτυξη, τους ηλικιωμένους, άτομα που δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, της εμμηνόπαυσης και μετά.

Τα προϊόντα Osteocare περιέχουν ανθρακικό ασβέστιο, μορφή ασβεστίου που αποδίδει υψηλή ποσότητα στοιχειακού ασβεστίου, βιταμίνη D, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου, καθώς και μαγνήσιο και ψευδάργυρο, δύο μέταλλα επίσης σημαντικά για την καλή υγεία των οστών

Το συμπλήρωμα διατροφής Osteocare Original της Vitabiotics αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό ασβεστίου, βιταμίνης D, μαγνησίου και μικρότερων ποσοτήτων άλλων μετάλλων.

Το ασβέστιο είναι το βασικότερο δομικό συστατικό των οστών και η λήψη του είναι αναγκαία, ιδιαίτερα από τα παιδιά στην ανάπτυξη, άτομα μεγάλης ηλικίας, αθλητές, χορευτές, άτομα σε δίαιτες που έχουν αποκλείσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή τους, γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και κατά την εμμηνόπαυση και μετά.

Το Osteocare Original παρέχει 400mg ανθρακικού ασβεστίου ανά ταμπλέτα, μορφή ασβεστίου που αποδίδει υψηλότερη ποσότητα στοιχειακού ασβεστίου από άλλες μορφές.

Στη σύνθεση περιέχεται επίσης βιταμίνη D, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου, μαγνήσιο που αποτελεί δομικό συστατικό των οστών και εμπλέκεται στο μεταβολισμό και την απορρόφηση του ασβεστίου, ψευδάργυρο ο οποίος σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D προάγει την επιμετάλλωση των οστών, καθώς και χαλκό, μαγγάνιο, σελήνιο και βόριο, που επίσης συμβάλλουν στην υγεία των οστών.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης

– Περιέχει ανθρακικό ασβέστιο

– Κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες Χρήσης

Δύο ταμπλέτες την ημέρα (ή μία ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα) με ένα κύριο γεύμα, μαζί με νερό ή κρύο ρόφημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ