Γυναίκα, Ενυδάτωση Χερίων, Περιποίηση Χεριών - Ποδιών

Vencil Hand Cream 50ml

Κωδικός προϊόντος: 19220
4,72

1 σε απόθεμα

Περιέχει:
ESSENTIAL ΤΕΑ TREE OIL: γνωστό για τη δράση του κατά των βακτηριδίων, των φλεγμονών και των μυκήτων.

PROPOLIS EXTRACT: με αντιμυκητιασικές, αντιαλλεργικές και αντιοξειδωτικές δράσεις που την καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματική στη διαδικασία επούλωσης των πληγών του δέρματος.

ALMOND OIL: με μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα ενώ παράλληλα προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, ΒΙ , Β2, Β.

CALENDlJLA OIL: ενυδατώνει και καταπραΰνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι ιδανική ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Οι σαπωνίτες που περιέχει είναι αυτοί που δρουν αποτελεσματικά κατά της φλεγμονής.

ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ: ουσία που εξουδετερώνει ποικίλους μικροοργανισμούς και χρησιμοποιείται για την μείωση ή τη πλήρη απομάκρυνση μικροβίων που βρίσκονται στο δερμα.

Ιδιότητες:
Η σύνθεσή της βασίζεται σε παράγοντες με ενυδατική, καταπραυντική, επουλωτική και μαλακτική δράση (almond oil, calendula oil) αλλά και παράγοντες με αντισηπτική δράση (essential tea tree oil, propolis extract, alcohol).
Ιδανική για ταλαιπωρημένα χέρια (μετά από παρατεταμένη χρήση αντισηπτικών), χέρια με εκδορές ή άλλους δερματικούς ερεθισμούς.
> Ταχεία απορρόφηση

> Βελούδινη αίσθηση

> Ευχάριστο άρωμα

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα όσο συχνά επιθυμείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.