Άνδρας, Ανδρική Περιποίηση Μαλλιών, Γυναίκα, Μαλακτικά Ανδρών-Λοσίον, Περιποίηση Μαλλιών, Σαμπουάν και Λοσιόν για Τριχόπτωση, Τριχόπτωση

Vencil Hairtonic Extra Lotion 100ml

Κωδικός προϊόντος: 19219
47,22

1 σε απόθεμα

✔ Διεγείρει τη λειτουργικότητα των δερματικών κυττάρων στη βάση των θυλάκων της τρίχας, εξουδετερώνοντας έτσι την πρόωρη τριχόπτωση.
✔ Αυξάνει τον αριθμό των θυλάκων των τριχών αναγέννησης (στάδιο ανάπτυξης) και μειώνει τον αριθμό των θυλακίων (στάδιο ανάπαυσης/τελογενές).
✔ Ελέγχει τον κύκλο των μαλλιών ρυθμίζοντας την ορμονική ισορροπία, επανεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία και διεγείροντας τον μεταβολισμό των κυττάρων.
✔ Συνιστάται σε όλες τις μορφές θεραπείας μαλλιών για να καθυστερήσει την τριχόπτωση και ευνοεί την αναγέννηση των μαλλιών
Περιέχει:
➡ Ηydrolyzed lupine protein (8%): Αυτή η πρωτεΐνη μπορεί να μειώσει την τριχόπτωση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην τριχόπτωση που προκαλείται από DHT.
➡ REDENSYL (3%):

Larix Europaea wood extract: Το εκχύλισμα ξύλου Larch δρα ως υγραντικό για την ενεργοποίηση του σταδίου αναγέννησης, της ανάπτυξης δηλαδή των μαλλιών.

Camellia sinensis leaf extract: Αποδεδειγμένη πρακτική χρησιμότητα του εκχυλίσματος τσαγιού στην βελτίωση της κατάστασης και στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Ζinc chloride
➡ Inositol: Ένωση που καταπολεμά την τριχόπτωση οφειλόμενη σε DHT.
➡ Αcetyl Cysteine: θειούχο αμινοξύ που λειτουργεί ως σταθεροποιητής για το σχηματισμό πρωτεϊνικών δομών.
➡ Lactis protenium: Συστατικό που προσφέρει μαλακτική δράση.
➡ Lactose
➡ Saw Palmetto: Περιορίζει τη δράση της DHT.
➡ Biotin: Τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, αναδομεί την τρίχα και διεγείρει την ανάπτυξή της

Ενδείξεις:
Συστήνεται ως:
Μονοθεραπεία, σε περιπτώσεις όπως:
Aνδρογενετική αλωπεκία, διάχυτη αλωπεκία, γυροειδής αλωπεκία, εποχιακή τριχόπτωση, τριχόπτωση από έλξη.
Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες.

Οδηγίες Εφαρμογής
Καθημερινά έως 5 φορές την ημέρα, στην πάσχουσα περιοχή, 9-10 ψεκασμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.