Γυναίκα, Ευαίσθητο Δέρμα, Μάτια, Περιποίηση Προσώπου

Uriage Tolederm Control Fresh Soothing Eyecare 15ml

Κωδικός προϊόντος: 19414
7,83

2 σε απόθεμα

Εμπλουτισμένη με μια μινιμαλιστική σύνθεση & φρέσκια και λεπτόρρευστη υφή, η Toléderm CONTROL FRESH SOOTHING EYECARE αμέσως καταπραΰνει, ενυδατώνει, προστατεύει και προσφέρει άνεση μακράς διάρκειας στο ευαίσθητο περίγραμμα ματιών του δυσανεκτικού, υπέρ–αντιδραστικού δέρματος.

Χάρη στη σύνθεση της από 3 φυσικά ενεργά συστατικά [Ιαματικό Νερό Uriage + Algae Polyuronides + Φυτικό Σκουαλάνιο] αυτή η φροντίδα ματιών ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και αυξάνει το όριο ευαισθησίας του βοηθώντας στον έλεγχο της αίσθησης ερεθισμού, τσιμπήματος, καύσου ή/και έλλειψη άνεσης.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

ΔΡΑΣΗ 1
ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Αυτά τα τρία ενεργά συστατικά περιορίζουν την εισχώρηση των ερεθιστικών παραγόντων στην επιφάνεια του δέρματος. Το Ιαματικό Νερό Uriage ελέγχει 3 νεύρο – υποδοχείς οι οποίοι εμπλέκονται με τους μηχανισμούς ευαισθησίας της επιδερμίδας αυξάνοντας το όριο ανοχής.*
* Τεστ «τσιμπήματος» κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε 15 ενήλικες εθελοντές με ευαίσθητο και υπερ-αντιδραστικό δέρμα: μείωση του ορίου ερεθισμού

ΔΡΑΣΗ 2
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ
Το αντί- ερεθιστικό Algae Polyuronides σε συνδυασμό με το φυσικό, καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό Uriage, αμέσως ηρεμεί και καταπραΰνει με διάρκεια την αίσθηση δυσφορίας.

ΔΡΑΣΗ 3
ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΗΞΙΜΑΤΟΣ
Η φρέσκια σύνθεση της με επιδιορθωτικούς παράγοντες, διορθώνει τους μαύρους κύκλους και μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΑΜΕΣΑ*
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ & ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ 75% *
ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 90% *
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – 56%***
*Τest χρήσης κάτω από δερματολογικό έλεγχο για 28 ημέρες – εφαρμογή δυο φορές ημερησίως – 20 εθελοντές με ευαίσθητο, υπερ-αντιδραστικό με τάση για αλλεργίες δέρμα – αυτοαξιολόγηση.
*** Τest χρήσης κάτω από δερματολογικό έλεγχο για 28 ημέρες – εφαρμογή δυο φορές ημερησίως – 15 εθελοντές με ευαίσθητο υπερ-αντιδραστικό με τάση για αλλεργίες δέρμα – Δοκιμή ευαισθησίας μέσω Test «τσιμπήματος»

Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε απαλά στο περίγραμμα των ματιών πρωί ή/και βράδυ.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής
Μινιμαλιστική σύνθεση – 3 ενεργά φυσικά συστατικά : Ιαματικό Νερό Uriage + Algae Polyuronides + Φυτικό Σκουαλάνιο
91% συστατικά φυτικής προέλευσης.

ΧΩΡΙΣ – Συντηρητικά, αλκοόλ, phenoxyethanol, ethoxylated emulsifiers, volatile silicones, petroleum derivatives

Χωρίς Άρωμα– Φυσιολογικό pH
Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο, δυσανεκτικό και αλλεργικό δέρμα.
Αεροστεγές σωληνάριο – μοντέρνα και εύκολη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ