Αντηλιακή Προστασία Προσώπου, Γυναίκα, Ενυδάτωση Προσώπου, Ευαίσθητο Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου

Uriage Roseliane CC Cream SPF50+ Light Tint 40ml

Κωδικός προϊόντος: 19411
10,42

2 σε απόθεμα

Αποκλειστικά για το ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητά, η Roséliane CC CREAM είναι η 1η κρέμα η οποία συνδυάζει πολύ υψηλή προστασία και makeup κάλυψη.

Καλύπτει την ερυθρότητα, χαρίζει ομοιόμορφο δερματικό τόνο, προσθέτει λάμψη στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA & UVB. Εμπλουτισμένο με ένα αποκλειστικό συνδυασμό από πατενταρισμένα ενεργά συστατικά, ενυδατώνει και προσφέρει μακράς διάρκειας καταπραϋντική δράση ενάντια στην αίσθηση καύσου αποκαθιστώντας τον επιδερμικό φραγμό και προστατεύοντας το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

ΔΡΑΣΗ 1
ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΕΙ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Πλούσια σε Ιαματικό Νερό Uriage γνωστό για την ενυδατική και καταπραϋντική του δράση σε συνδυασμό με Cerasterol 2F με κεραμίδια, αυτή η κρέμα ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό, ρυθμίζει τον ανοσολογικό φραγμό και προσφέρει άμεση και μακράς διάρκειας άνεση στην επιδερμίδα.

ΔΡΑΣΗ 2
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UVA/UVB ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Το σύμπλοκο φίλτρων προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB-UVA αποτρέποντας την ερυθρότητα.

ΔΡΑΣΗ 3
ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ & ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ
Το πατενταρισμένο σύμπλοκο TLR2-Regul δρα σε συνδυασμό με το εκχύλισμα ginseng και άλγης για να καταπραΰνουν και να μειώσουν την ερυθρότητα. Οι ανοιχτόχρωμές και καλυπτικές χρωστικές, πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία αμέσως διορθώνουν ερυθρότητα καθώς και τη θαμπή και ανομοιόμορφη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ: 94%*
ΜΕΙΩΣΗ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ: 93% *
ΑΜΕΣΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ: -55%**

*Τεστ χρήσης κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητα – 1 εφαρμογή ημερησίως για 28 ημέρες – 30 εθελοντές
** Τεστ χρήσης κάτω από δερματολογικό έλεγχο σε ευαίσθητο δέρμα με τάση για ερυθρότητα – 1 εφαρμογή ημερησίως για 28 ημέρες – αυτό-αξιολόγηση

Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε πρωί σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το βράδυ εφαρμόστε τη Roséliane ANTI-REDNESS CREAM. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ