1. Αρχική
  2. Γυναίκα
  3. Περιποίηση Προσώπου
  4. Καθαρισμός Προσώπου
  5. Uriage Micellar Water Νερό Καθαρισμού για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 250ml
Γυναίκα, Ευαίσθητο Δέρμα, Καθαρισμός Προσώπου, Περιποίηση Προσώπου

Uriage Micellar Water Νερό Καθαρισμού για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 250ml

Κωδικός προϊόντος: 19545
9,12

2 σε απόθεμα

Το Ιαματικό Νερό Micellaire της Uriage αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και του πιο ευαίσθητου, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του Ιαματικού Νερού Uriage. Τα ήπια, μη ιονικά επιφανειοδραστικά συστατικά των μικκυλίων δρουν σαν μαγνήτες αιχμαλωτίζοντας αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων.
Η νέα μας σύνθεση του νερού micellar για το ευαίσθητο δέρμα περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος χάρη στη νέα μας πατέντα LN MODUL.

1.ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Τα ήπια, μη ιονικά επιφανειοδραστικά συστατικά του νερού micellaire απομακρύνουν απαλά τους ρύπους και όλα τα είδη μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο.

2.ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ
Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βερίκοκου και Ιαματικό Νερό Uriage, αυτό το νερό micellar καταπραΰνει το δέρμα ενώ το ανακουφίζει.

3. EΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Η νέα μας πατέντα LN MODUL βασίζεται στη δράση του Ιαματικού Νερού Uriage στη λανγκερίνη (LN). Οι λανγκερίνες είναι γλυκοπρωτεΐνες, ο ρόλος των οποίων είναι να ανιχνεύουν τα μικρόβια μέσα στο σώμα μας και να ενεργοποιούν την άμυνα του ανοσοποιητικού. Το Iαματικό μας νερό διεγείρει τη λανγκερίνη η οποία ανιχνεύει αποτελεσματικά τα μικρόβια. Το Ιαματικό Νερό Uriage ενισχύει λοιπόν αυτό το φυσικό αμυντικό σύστημα και ενισχύει τον ανοσοποιητικό φραγμό.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ: 85%* ικανοποίηση
ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ: 95%* ικανοποίηση
*Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο σε 20 γυναίκες με μέση ηλικία 44 (από 18 έως 70 ετών), με ευαίσθητο δέρμα και μόνο με αδιάβροχο μακιγιάζ, 1 έως 2 καθημερινές εφαρμογές για 21 ημέρες – % ικανοποίηση

Συμβουλή
Εφαρμόστε απαλά με ένα βαμβάκι ή ένα επαναχρησιμοποιούμενο δίσκο καθαρισμού. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.