Ακμή, Γυναίκα, Καθαρισμός Προσώπου, Περιποίηση Προσώπου

Uriage Hyseac Purifying Oil 100ml

Κωδικός προϊόντος: 19418
11,29

3 σε απόθεμα

Το πρώτο, απαραίτητο βήμα για ένα απαλό, καθαρό, ανακουφισμένο δέρμα. Αυτό το έλαιο καθαρίζει και αφαιρεί απαλά το make-up και τις ακαθαρσίες. Χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας, αφήνει το δέρμα φρέσκο και καθαρό. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε δέρμα με τάση για ακμή.

ΑΠΑΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ
Συνδυάζει Μαύρο σπορέλαιο και παράγωγά από Μηλικό οξύ τα οποία αφαιρούν απαλά το μακιγιάζ και να απομακρύνουν τη περίσσεια σμήγματος.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ MAKE-UP
Η απαλή καθαριστική του βάση με Έλαιο από Ηλίανθο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο και να αφαιρέσει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ
Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά παράγωγα Βιταμίνης Ε, φωτίζει την επιδερμίδα μετά τη χρήση.

Εξαιρετικά ευχάριστή, έλαιο σε γαλάκτωμα, υφή η οποία χαρίζει στην επιδερμίδα φρεσκάδα και άνεση. Εύκολο ξέβγαλμα, χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας !

Αποτέλεσμα
Εξυγίανση 91% – Λαμπερή επιδερμίδα 91%
(1)Κλινική μελέτη σε 23 υποκείμενα – 18 με 66 χρονών–Αποτελέσματα μετά από 21 ημέρες
2 φορές/ημέρα του Hyséac purifying oil % ικανοποίηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :
1 ή 2 πιέσεις σε στεγνές παλάμες. Εφαρμόστε απαλά σε στεγνό πρόσωπο, χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και για να διεγείρετε τη μικροκυκλοφορία. Με λίγο νερό, ελαφρώς εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο για να περιορίσετε τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες. Συνεχίστε ωσότου το έλαιο πάρει μορφή γαλακτώματος. Προσεκτικά αφαιρέστε με νερό.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
Έλαιο Ηλίανθου– Μαύρο Σπορέλαιο–Παράγωγα Μηλικού Οξέος- Παράγωγα Βιταμίνης Ε
Πρόσωπο – Μάτια – Οφθαλμολογικά Ελεγμένο
Μη φαγεσωρογόνο. Άνυδρο προϊόν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ