Αντηλιακά Προσώπου, Εποχιακά, Καλοκαίρι

Uriage Bariesun Stick Mineral Non Perfume SPF50+ 8gr

Κωδικός προϊόντος: 19466
10,00

1 σε απόθεμα

Εύκολο στην εφαρμογή και ανθεκτικό στο νερό, αυτό το στικ εξασφαλίζει πολύ υψηλή ανοχή και προστασία στις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος (μύτη, ουλές, σκούρες κηλίδες, κλπ.).

Είναι το απαραίτητο προϊόν για τις ημέρες έντονης ηλιοφάνειας ή την ύπαιθρο. Χάρη στην εύχρηστη συσκευασία του -ιδανική για τα ταξίδια-, μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας.

Προστατεύει ενάντια στην ακτινοβολία UV
Το νέο σύμπλοκο φίλτρων τελευταίας γενιάς παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UV. Το στικ αυτό εξασφαλίζει αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και κάλυψη ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA και UVB.

Αποτελέσματα
100% ιδανικό για ταξίδια!

Ενεργά συστατικά
100% ορυκτό σύμπλοκο φίλτρων ενάντια στις ακτίνες UVA&UVB Βούτυρο καριτέ Μη σαπωνοποιημένο αβοκάντο Έλαιο μποράντζα Βιταμίνες Α, C και Ε
Υποαλλεργικό Μη φαγεσωρογόνο Χωρίς άρωμα Χωρίς αλκοόλη

Οδηγίες Χρήσης

Πριν από την έκθεση, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη και ομοιόμορφη στρώση, ώστε να καλυφθεί η περιοχή που εκτίθεται στον ήλιο. Επαναλάβετε την εφαρμογή ανά τακτά διαστήματα, ιδίως μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Ακόμα και αν χρησιμοποιείται επαρκής προστασία, συνιστάται να περιορίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο την έκθεση στον ήλιο. Μην εκθέτετε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά στο άμεσο ηλιακό φως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.