1. Αρχική
  2. Εποχιακά
  3. Καλοκαίρι
  4. Αντηλιακά Προσώπου
  5. Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF50 50ml
Αντηλιακά Προσώπου, Εποχιακά, Καλοκαίρι

Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF50 50ml

Κωδικός προϊόντος: 19463
13,88

1 σε απόθεμα

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Δυσανεκτικό δέρμα
Δέρμα που διατρέχει υψηλό κίνδυνο από τις UV ακτίνες
Για παιδιά άνω των τριών ετών

Όλη η εξειδίκευση της Uriage για τη προστασία του δυσανεκτικού στον ήλιο δέρματος. Αυτή η αισθητηριακή, εξαιρετικά προστατευτική αντηλιακή κρέμα, βοηθάει στη πρόληψη βλάβης που σχετίζεται με την υπεριώδη ακτινοβολία. Αδιάβροχη με εξαιρετικά άνετη, λεπτόρρευστη υφή και αόρατο τελείωμα.

ΥΨΙΣΤΗ ΦΩΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το σύμπλοκο φίλτρων σε συνδυασμό με το Ιαματικό Νερό Uriage παρέχει ισχυρή προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB. Η πατενταρισμένη ένωση PVP + POLYQUATERNIUM περιορίζει την διείσδυση του συνθετικού φίλτρου στην επιφάνεια του δέρματος και βελτιστοποιεί τη φωτοπροστασία.

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ: Τα δερματολογικά εργαστήρια της Uriage έχουν αναπτύξει μια ευρεσιτεχνία που βοηθάει στην μείωση της κυτταρικής βλάβης που προκαλείται από τις UV ακτίνες και το μπλε φως, περιορίζοντας τη μορφοποίηση των τελομερών που συμβάλλουν στην γήρανση του δέρματος.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Βιταμίνη C & E + Ιαματικό Νερό Uriage.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: Εμπλουτισμένη με Aquaspongines, η λεπτόρευστη κρέμα αυτή, παρέχει έντονη προστασία ενάντια στην αφυδάτωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :
95% Ευχάριστη υφή *
100% μη κολλώδες*
Πολύ υψηλή προστασία

*Κλινική μελέτη που διενεργήθηκε υπό δερματολογικό έλεγχο σε 22 άτομα για 28 ημέρες. Αυτο-αξιολόγηση, ποσοστό ικανοποίησης.

Οδηγίες Χρήσης

Πριν από την έκθεση, εφαρμόστε επαρκή ποσότητα, ώστε να καλυφθεί η περιοχή που εκτίθεται στον ήλιο (ίση με δύο πιέσεις από το προϊόν, για το πρόσωπο, το λαιμό και το άνω στήθος) Μειώνοντας την ποσότητα, μειώνετε το επίπεδο προστασίας. Επαναλάβετε την εφαρμογή ανά τακτά διαστήματα, ιδίως μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Ακόμα και αν χρησιμοποιείται επαρκή προστασία, συνιστάται να περιορίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο την έκθεση στον ήλιο. Μην εκθέτετε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά στο άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ιαματικό Νερό Uriage- UVA-UVB SPF50+ Σύμπλοκο Φίλτρων- Βιταμίνες Vitamins C & E – Aquaspongines –Χωρίς Άρωμα-Δερματολογικά ελεγμένο-Μη φαγεσωρογόνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ