1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Οφθαλμολογικά
  4. Σταγόνες Ματιών
  5. TRB Chemedica Vismed Οφθαλμικές Σταγόνες 20 x 0.3ml
Οφθαλμολογικά, Σταγόνες Ματιών, Φαρμακείο

TRB Chemedica Vismed Οφθαλμικές Σταγόνες 20 x 0.3ml

Κωδικός προϊόντος: 20580
8,60

3 σε απόθεμα

Οφαλμικές σταγόνες για άμεση ανακούφιση και προστασία από την ξηροφθαλμία

Οι οφθαλμικές σταγόνες Vismed ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και του καύσου των ματιών.  Η υπότονη και πατενταρισμένη σύνθεση του, εξουδετερώνει γρήγορα την υπερτονικότητα των δακρύων λόγω της ξηροφθαλμίας και παρέχει ιδανική αίσθηση άνεσης.

  • Από μη-αλλεργιογόνο, υψηλής καθαρότητας υαλουρονικό νάτριο 0.18%, χωρίς συντηρητικά
  • Διαθέτει τα απαραίτητα ιόντα (Ca,Mg, K) με παραπλήσιες συγκεντρώσεις με εκείνες των δακρύων
  • Με pH παρόμοιο με το φυσιολογικό των δακρύων
  • Κατάλληλο για χρήση με όλους τους τύπους φακών επαφής

Για συμπτώματα και σημεία ξηροφθαλμίας ή βλάβης στην επιφάνεια του ματιού ως συνέπεια μερικών ασθενειών, όπως είναι η επιφανειακή κερατίτιδα, το σύνδρομο Sjögren ή το πρωτοπαθές σύνδρομο ξηροφθαλμίας.

Ενδείκνυται για την εφύγρανση των ματιών όταν υπάρχει υποκειμενική αίσθηση ξηρότητας, όταν τα μάτια καίνε ή είναι κουρασμένα καθώς και άλλες τοπικές διαταραχές που δεν είναι επιβλαβείς για την υγεία, οι οποίες προξενήθηκαν π. χ. από σκόνη, καπνό, ξηρά θερμότητα, αέρα, κλιματιζόμενο αέρα, , ψύχος, μεγάλης διάρκειας εργασία σε οθόνη οπτικής απεικόνισης ή χρήση φακών επαφής (σκληροί και μαλακοί).

Με Σύνθεση: Υαλουρονικό νάτριο 0.18%. 1 ml διαλύματος περιέχει 1,8 mg υαλουρονικού νάτριου καθώς και χλωριούχο νάτριο, χλωριούχο κάλιο, όξινο φωσφορικού νατρίου, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο. Το διάλυμα είναι υποτονικό.

Συσκευασία 20 περιεκτών μίας δόσης 0.3 ml

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ