Οφθαλμολογικά, Σταγόνες Ματιών, Φαρμακείο

Thea Synapsis Thealoz Duo Eye Drops 10ml

Κωδικός προϊόντος: 83586
17,45

3 σε απόθεμα

Thealoz Duo 10 ml Σταγόνες Ματιών

Οι οφθαλμικές σταγόνες Thealoz βοηθούν στην ανακούφιση από τον ερεθισμό και την κόπωση των ματιών. Αυτός ο ουδέτερος τύπος (pH 7) λιπαίνει την επιφάνεια του ματιού και καταπολεμά αποτελεσματικά το σύνδρομο ξηροφθαλμίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περίπου 4-6 σταγόνες την ημέρα, εφόσον είναι απαραίτητο. Το Thealoz Duo δεν περιέχει συντηρητικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν φοράτε φακούς επαφής. Αυτή η συσκευασία περιέχει 10 ml. Χρησιμοποιείται έως και 3 μήνες μετά το άνοιγμα.

Η φόρμουλα του Thealoz Duo συνδυάζει Τρεαλόζη και Υαλουρονικό οξύ. Και οι δύο αυτές ουσίες βρίσκονται φυσικά μέσα στο ανθρώπινο σώμα και είναι ικανές να ενυδατώνουν και να αναγεννούν ιστό, αποκαθιστόντας τη φυσική ισορροπία των δακρύων σας.

Αποτελεσματική θεραπεία των καταπονημένων ματιών
Κόπωση, ερεθισμός, ερυθρότητα, ξηρότητα και αίσθημα καύσου, μπορούν να προκύψουν εξαιτίας πολλών εξωτερικών παραγόντων, καιρικών συνθηκών ή λόγω συχνής εργασίας σε υπολογιστή. Οι οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo είναι μια εξαιρετική λύση για αυτά τα προβλήματα. Συνιστώνται επίσης ιδιαίτερα για τη θεραπεία του συνδρόμου ξηροφθαλμίας (σε μέτρια έως σοβαρά στάδια αυτής της πάθησης).

Το επαναστατικό σύστημα ABAK
Το Thealoz Duo κάνει χρήση του κατοχυρωμένου, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συστήματος δοσολογίας ABAK, το οποίο παρέχει σταθερές δόσεις κάθε φορά. Αυτό το μοναδικό σύστημα δοσολογίας βοηθά επίσης να κρατήσετε μακρυά τα βακτήρια και τους ρύπους, διατηρώντας τις σταγόνες σας αποστειρωμένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.