1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Στοματική Υγιεινή
  4. Μεσοδόντια
  5. TePe Original Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.45mm σε χρώμα Πορτοκαλί 8τμχ
Μεσοδόντια, Στοματική Υγιεινή

TePe Original Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0.45mm σε χρώμα Πορτοκαλί 8τμχ

Κωδικός προϊόντος: 21351
3,85

3 σε απόθεμα

Τα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe, είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια, όπου μια κανονική οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει.

Χρησιμοποιείτε τα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe καθημερινά για να κρατάτε τα ούλα και τα δόντια σας υγιή.

Τα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe περιλαμβάνουν 9 μεγέθη, χρωματικά κωδικοποιημένα, για να ταιριάζουν τόσο σε στενά όσο και σε μεγαλύτερα μεσοδόντια διαστήματα. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe σχεδιάζονται σε συνεργασία με οδοντιάτρους για να εξασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Η καθημερινή χρήση μπορεί να αφαιρέσει έως και 40% περισσότερη πλάκα σε σχέση με το απλό βούρτσισμα. Η αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας εμποδίζει την φλεγμονή των ούλων και την κακή αναπνοή.

Κάθε συσκευασία με τα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe περιέχει 8 μεσοδόντια βουρτσάκια και ένα κάλυμμα από υλικό βιώσιμης προέλευσης. Το κάλυμμα μπορεί να τοποθετηθεί στο μεσοδόντιο βουρτσάκι για την υγιεινή προστασία του ή για την επιμήκυνση της λαβής του.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Τα μικρότερα μεγέθη στα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe (0-3) έχουν εύκαμπτο αυχένα που τους δίνει μεγαλύτερη αντοχή και διευκολύνει την είσοδο τους στα μεσοδόντια διαστήματα. Τα μεγαλύτερα μεγέθη στα μεσοδόντια βουρτσάκια της TePe (4-8) έχουν πιο παχύ σύρμα που έχει τη δυνατότητα κάμψης.

Ιδανικά για εμφυτεύματα και ορθοδοντική

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ
Τα μεσοδόντια βουρτσάκια TePe επιτυγχάνουν αποτελεσματικό καθαρισμό των επιφανειών των εμφυτευμάτων εκεί όπου μια οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις με ή χωρίς προσθήκη τεχνητού ουλικού ιστού, και κάτω από τη συνδετική μπάρα μιας επένθετης οδοντοστοιχίας

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τα μεσοδόντια βουρτσάκια TePe είναι κατάλληλα για τους ασθενείς που βρίσκονται σε ορθοδοντική θεραπεία. Χρησιμοποιούνται κάτω από τα σύρματα και κάτω από τον συγκρατητήρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ