Αϋπνία - Στρες, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Sky Premium Life Gaba 200mg 60 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 0021-SPL
22,00

1 σε απόθεμα

Βοηθάει στην καλή ψυχολογική διάθεση, στη χαλάρωση και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Συμπλήρωμα διατροφής με το αμινοξύ GABA, μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 που βοηθούν στην καλή ψυχολογική διάθεση, στη χαλάρωση και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το GABA της Sky Premium Life είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με το αμινοξύ GABA, μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη χαλάρωση του νευρικού συστήματος και την καλή ψυχολογική διάθεση.
Το GABA (γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ) είναι ένα αμινοξύ, φυσικά ευρισκόμενο στον οργανισμό, με παρουσία στον εγκέφαλο και τα μάτια.
Προάγει τη χαλάρωση του εγκεφάλου από τη συνεχή μετάδοση ερεθισμάτων από τους νευροδιαβιβαστές και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β6 και το μαγνήσιο, έχουν θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Το GABA με μαγνήσιο και B6 της Sky Premium Life συμβάλλει:

  • στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Η Sky Premium Life, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α΄ ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στην ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής

Κατάλληλο για Vegans

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ