Αντηλιακά Προσώπου, Αντηλιακή Προστασία Προσώπου, Γυναίκα, Ενυδάτωση Προσώπου, Εποχιακά, Καλοκαίρι, Περιποίηση Προσώπου

Power Health Tanpire-Self Tanning Face Serum 30ml

Κωδικός προϊόντος: 17617
25,20

2 σε απόθεμα

Αυτομαυριστικός ορός προσώπου
ANTI-AGING PROPERTIES

Ο αυτομαυριστικός ορός προσώπου Tanpire με αντιγηραντική δράση μετατρέπει, με λίγες σταγόνες ,κάθε κρέμα προσώπου σε αυτομαυριστικό θαύμα! Προσφέρει άψογο μαύρισμα, στην ένταση που επιθυμείς, ενώ παράλληλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις UV ακτινοβολίες και το μπλε φως. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάζεται με την Tanpire Face Cream.

Μετατρέπει την κάθε κρέμα προσώπου σε απόλυτο αυτομαυριστικό θαύμα μόνο με λίγες σταγόνες!

95% Natural Product | Vegan & Cruelty Free | Made in Greece

Οδηγίες Χρήσης

Η μέγιστη διάρκεια μαυρίσματος είναι 7-10 ημέρες. Όσο καλύτερα ενυδατωμένη διατηρείς την επιδερμίδα σου, τόσο περισσότερο διαρκεί το μαύρισμα.

Ανάμιξε την ενδεικνυόμενη ποσότητα συμπυκνωμένου αυτομαυριστικού ορού σώματος Tanpire με την Κρέμα Σώματος Tanpire. Όσο μικρότερη ποσότητα κρέμας χρησιμοποιείς τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα.
Άπλωσε το μίγμα ομοιόμορφα σε καθαρό και στεγνό δέρμα μέχρι να απορροφηθεί.
Tip: Άφησε τα χέρια για το τέλος ώστε να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Μέσα σε 5 ώρες θα αρχίσεις να μαυρίζεις.
Μετά την εφαρμογή προϊόντος στο σώμα, πλύνε τα χέρια σου με σαπούνι. Εάν εφαρμόστηκε στα χέρια, καθάρισε τις παλάμες με υγρό μαντηλάκι, εστιάζοντας στα δάχτυλα, τα νύχια, και τις πτυχές του δέρματος. Χρησιμοποίησε υγρό αντισηπτικό για το εσωτερικό της παλάμης και ανάμεσα στα δάχτυλα. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία για τα πόδια.

Δοσολογία
Το μαύρισμα μπορεί να διαφέρει αναλόγως το φυσικό χρώμα του δέρματος. Διαμόρφωσε τη δική σου δοσολογία αρκεί να μη ξεπεράσεις τη μέγιστη εβδομαδιαία ποσότητα.

ΑΠΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

3 σταγόνες
ΜΕΤΡΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

4 σταγόνες
ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

6 σταγόνες
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 12 ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Προφυλάξεις
Απόφυγε την επαφή με τα μάτια, χείλη και βλενογόννους. Μακριά από παιδιά. Μόνο για εξωτερική χρήση. Δεν παρέχει αντηλιακή προστασία και δεν προστατεύει από το ηλιακό έγκαυμα. Να μη χρησιμοποιείται σε σε ερεθισμένο δέρμα. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ