1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αντιοξειδωτικά
  5. Now Foods Vitamin E-400iu Selenium 100 μαλακές κάψουλες
Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες, Βιταμίνη E, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Σελήνιο, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Vitamin E-400iu Selenium 100 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30103
28,09

2 σε απόθεμα

Η 100% φυσική Ε-400 της NOW αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα, αναγκαίο για την προστασία των κυττάρων από την επίδραση των ελευθέρων ριζών.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι βλαβερά υποπροϊόντα που προκύπτουν από τις διαδικασίες του μεταβολισμού στον οργανισμό, και επηρεάζουν τη δομή των κυττάρων.

Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη διάσπαση των κορεσμένων λιπαρών οξέων και την ένωσή τους με την βιταμίνη Α, κατά την οποία προκύπτουν επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό. Επί πρόσθετα, διαθέτει την ικανότητα να ενώνεται με τα μόρια οξυγόνου, προλαμβάνοντας τη μετατροπή τους σε τοξικά υπεροξείδια.

Η δράση της βιταμίνης Ε προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς την καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση καθώς εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας έτσι την καταστροφική οξείδωση που προκύπτει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Συνεπώς, η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στον αγώνα κατά της στεφανιαίας νόσου.

Η βιταμίνη Ε βοηθά, επίσης, στη διατήρηση της ελαστικότητας των κυτταρικών τοιχωμάτων των σπερματοζωαρίων, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα τους και εμποδίζει τη συγκόλλησή τους. Επιπλέον, κάνει τους μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας την αντοχή και το σφρίγος τους.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως με το γεύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ