Καρδιά - Κυκλοφορικό, Λιπαρά Οξέα, Νευρικό Σύστημα, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Omega-3 100 μαλακές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30015
14,00

1 σε απόθεμα

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα μας, άρα πρέπει να τα καταναλώνουμε από την καθημερινή μας διατροφή.

To φυσικό συμπύκνωμα ιχθυελαίου που χρησιμοποιείται σε αυτήν τη μαλακή κάψουλα, έχει παρασκευαστεί με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια που εγγυώνται την ασφάλεια του προϊόντος. Mπορείτε πλέον να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη, βάσει των αποδεκτών επιστημονικών δεδομένων, χωρίς τη συσσωρευτική τοξικότητα των βαρέων μετάλλων.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο ιχθυέλαιο βελτιώνουν την υγεία των αρθρώσεων, συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και δρουν προστατευτικά υπέρ της υγείας της καρδιάς. Το σημαντικότερο είναι ότι τα εν λόγω λιπαρά οξέα είναι πολύτιμα για να αντιμετωπιστούν κάποιες τυχαίες κρυφές φλεγμονές που αποτελούν τον προάγγελο πολλών εκφυλιστικών ασθενειών.

Δεδομένα ερευνητικών μελετών έχουν καταδείξει ότι η λήψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύοντας έμμεσα το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι γεγονός ότι η συμπληρωματική λήψη ωμέγα-3 λιπαρών οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της “κακής” (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.

Σημείωση: Τo προϊόν Omega-3 της NOW προέρχεται κυρίως από σαρδέλες, αντζούγιες και σκουμπρί ανοιχτής θαλάσσης και έχει ελεγχθεί για την απουσία πιθανών βλαβερών μολυσματικών στοιχείων, όπως υδράργυρος, βαρέα μέταλλα, PCB’s και διοξίνες.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 μαλακές κάψουλες δύο φορές ημερησίως με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ