Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Ήπαρ (Συκώτι), Ιώδιο, Καρδιά - Κυκλοφορικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χοληστερίνη

Now Foods Kelp 325mcg 250 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30071
18,72

1 σε απόθεμα

Το Kelp είναι μία μεγάλη φυλλώδης καφέ άλγη η οποία ανήκει στην οικογένεια των φυκών, και αναπτύσσεται στα ψυχρά νερά των ωκεανών του πλανήτη.

Το φύκoς Kelp είναι μία καλή πηγή θαλάσσιων μετάλλων όπως του καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και σιδήρου. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράσινα τρόφιμα, έτσι και τα φύκη περιέχουν βιταμίνες, άλατα κυττάρων και περίπου 70 άλλα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για μία καλή διατροφή.

Το Kelp είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ιώδιο. Το ιώδιο προωθεί την παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών, οι οποίες απαιτούνται για τη διατήρηση του μεταβολικού ρυθμού. Το ιώδιο βοηθά, επίσης, στη ρύθμιση του βάρους και επηρεάζει το ρυθμό του γενικού μεταβολισμού. Η ανεπάρκεια ιωδίου μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό έως και 50%, γεγονός που συχνά οδηγεί σε παχυσαρκία και άλλα συναφή προβλήματα υγείας.

Άλλα πλεονεκτήματα του Kelp είναι τα ακόλουθα:

Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μειώνει τις πιθανότητες κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
Προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος.
Ενισχύει την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου.
Συμβάλλει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και βοηθά σημαντικά τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.
Αποτελεί μία φυσική πηγή ενέργειας.

Μειώνει τους αρθριτικούς πόνους, καταπολεμά τα συμπτώματα του ιού του έρπητα, βοηθά την πέψη και τη δυσκοιλιότητα και αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τη γονιμότητα των ανδρών και των γυναικών.

Σημείωση: Το Kelp της NOW είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που διαθέτει όλο το διατροφικό προφίλ που απαντάται σε αυθεντικές φυσικές τροφές με υψηλή συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών (Genuine Whole Food).

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως με το γεύμα.

Προειδοποίηση: To Kelp δεν ενδείκνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχές του παραθυρεοειδούς αδένα και/ή λαμβάνουν αγωγή με θυρεοειδικές ορμόνες ή άλλα συμπληρώματα ιωδίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ