Ανοσοποιητικό, Αντιοξειδωτικά, Γαστρεντερικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Garlic 5000mcg 90 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30193
23,40

3 σε απόθεμα

Αναφορικά με τις γευστικές προτιμήσεις, λίγα τρόφιμα προκαλούν τόσο ακραίες αντιδράσεις όσο το σκόρδο.

Ο περισσότερος κόσμος είτε το λατρεύει είτε το αποφεύγει, όπως ο διάβολος το λιβάνι! Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: η διατροφική αξία του σκόρδου είναι τόσο υψηλή που όλοι θα πρέπει να το εντάξουμε στη διατροφή μας.
Όταν θέλουμε να δώσουμε ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα φαγητά μας, το σκόρδο αποτελεί τη Νο 1 επιλογή μας! Επιπλέον, αποτελεί καλή πηγή πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως το μαγνήσιο, η βιταμίνη Β-6 και τα αμινοξέα. Το σκόρδο, επίσης, περιέχει μια ξεχωριστή θειούχα ένωση, την αλλισίνη, η οποία κατατάσσεται στη θειοσουλφινική ομάδα. Η καυστική γεύση του σκόρδου και η έντονη οσμή του οφείλονται εν μέρει στην αλλισίνη, η οποία θεωρείται ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Τα συμπληρώματα σκόρδου της NOW είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαμβάνετε τα οφέλη του σκόρδου όταν δε θέλετε να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας. Αν δεν σας αρέσει η έντονη γεύση και η μυρωδιά του σκόρδου, τότε η NOW έχει την τέλεια λύση για εσάς: άοσμες και οξυανθεκτικές ταμπλέτες σκόρδου 5,000 mcg, υψηλής δραστικότητας και με ουδέτερη γεύση.

Τα συγκεκριμένo προϊόν υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία ώστε να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία της διάσπασης συντελείται στο λεπτό έντερο. Έτσι θα αποφύγετε κάθε δυσάρεστο επακόλουθο π.χ. φούσκωμα, καούρα, δυσπεψία κτλ.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ