Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Εγκυμοσύνη, Μητέρα & Εγκυμοσύνη, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Folic Acid 800mcg + B-12 25mcg 250 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 30089
9,34

3 σε απόθεμα

Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες βιταμίνες, η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή του.

Το φολικό οξύ της NOW είναι υψηλής ποιότητας και συνδυάζει 800 mcg φολικού οξέος και 25 mcg βιταμίνης Β-12 που χαρακτηρίζονται από συνεργική δράση και γρήγορη απορρόφηση. Το φολικό οξύ, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β-12, μπορεί να διευκολύνει σημαντικά την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας.

Το φολικό οξύ είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη Β, απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και πεπτικού συστήματος, το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την παραγωγή των DNA και RNA και συνεπώς για τη κυτταρική λειτουργία. Η συνδυαστική λήψη φολικού οξέος και βιταμίνης Β-12 αποτελεί τη συνηθέστερη λύση για την αντιμετώπιση πολλών μορφών αναιμίας. Μάλιστα, οι περισσότεροι γυναικολόγοι συνιστούν σε εγκυμονούσες τη λήψη φολικού οξέος και βιταμίνης Β12 για να προλάβουν την εμφάνιση της αναιμίας η οποία προέρχεται από ανεπάρκεια βιταμίνης.

Η ανεπάρκεια φολικού οξέος, βιταμίνης Β6 και η Β12 αυξάνει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης του αίματος, με συνέπεια τη βλάβη των αγγείων και την αύξηση του παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση της αθηροσκλήρυνσης. Ως μέρος λοιπόν μίας καλά ισορροπημένης διατροφής, το φολικό οξύ μπορεί να μειώσει τους παράγοντες κινδύνου που ευνοούν την εμφάνιση της αγγειακής νόσου.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ