Βιταμίνες, Νευρικό Σύστημα, Πονοκέφαλος-Ημικρανία, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Χοληστερίνη

Now Foods Flush Free Niacin 90 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30157
25,73

2 σε απόθεμα

H νιασίνη (βιταμίνη Β-3 ή νικοτινικό οξύ ή βιταμίνη ΡΡ) είναι μία από τις βιταμίνες του συμπλέγματoς Β, αναγκαία για την καλή υγεία του οργανισμού.

Η Flush-Free Niacin της NOW έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποδεσμεύεται σταδιακά στο αίμα, απελευθερώνοντας ισταμίνη. Η ισταμίνη είναι μία αζωτούχος οργανική ένωση, η οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και διασπά την πρωτεΐνη που απαιτείται για την πήξη του αίματος.

Σύμφωνα με έρευνα του Harvard Health Publication, η νιασίνη όταν λαμβάνεται μόνη, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της «κακής» LDL χοληστερόλης κατά 15%, και να αυξήσει τα επίπεδα της «καλής» HDL χοληστερόλης κατά 20%. Επιπλέον, η νιασίνη όταν λαμβάνεται μόνη, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων. Όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με μία στατίνη, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης κατά 10%.

Η επαρκής πρόσληψη νιασίνης συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, και βοηθά στη μείωση της συχνότητας πονοκεφάλων και ημικρανιών που εμφανίζονται πριν από την έμμηνο ρύση. Αντίθετα, η έλλειψη της νιασίνης μπορεί να προκαλέσει πελλάγρα, οι κλινικές συνέπειες της οποίας χαρακτηρίζονται από δερματικά, γαστρεντερικά, βλεννογονικά και νευρολογικά συμπτώματα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Προειδοποίηση: Η Flush-Free Niacin της NOW δεν ενδείκνυται σε άτομα που εμφανίζουν ηπατική νόσο, έλκος στομάχου, σακχαρώδη διαβήτη και ουρική αρθρίτιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.