Γαστρεντερικό Σύστημα, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Cascara Sagrada 450mg 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30172
10,50

3 σε απόθεμα

Η Cascara Sagrada χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αυτόχθονες κατοίκους της Βορείου Αμερικής και λαμβάνεται από το φλοιό ενός γηγενούς δέντρο που στα ισπανικά σημαίνει «ιερός φλοιός». Η σκόνη που δημιουργεί ο συγκεκριμένος φλοιός θεωρείται ότι ενισχύει τα τοιχώματα του παχέος εντέρου.

Η Cascara Sagrada αποτελείται από ενώσεις που ονομάζονται αρθροκινόνες, η δράση των οποίων είναι καθαρτική, καθώς προκαλούν περισταλτισμό, δηλαδή, συσπάσεις στα έντερα και ιδίως στο παχύ έντερο. Αυτές οι συσπάσεις ενεργοποιούν τη λειτουργία των εντέρων. Περιέχει, επίσης, emodin και aloe eomin, συστατικά που καλύπτουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του πεπτικού συστήματος.

Η Cascara Sagrada αποτελείται, επίσης, και από άλλα ενεργά συστατικά, όπως οι υδροξυ-ανθρακινόνες γλυκοσίδες που ονομάζονται κασκαροσίδες (περίπου το 70% του συνόλου τους αποτελείται από Α, Β, C και D και άλλες γλυκοσίδες σε μικρότερες συγκεντρώσεις) με καθαρτική δράση. Ορισμένα άλλα σημαντικά συστατικά είναι οι ρητίνες, οι τανίνες και τα λιπίδια, τα οποία συνθέτουν την πλειονότητα των άλλων συστατικών του φλοιού.

Η Cascara sagrada θεωρείται ότι βελτιώνει τον τόνο των μυών των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου, διεγείρει την έκκριση μετάλλων και απελευθερώνει υγρά λιπαντικά στο παχύ έντερο. Αυτά τα υγρά καταπραΰνουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του εντέρου.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα λίγο πριν από την ώρα του ύπνου με ένα ολόκληρο ποτήρι νερό.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Μην καταναλώνετε το προϊόν για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Προειδοποίηση: To προϊόν δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις διάρροιας και/ή κοιλιακού άλγους, καθώς ενδέχεται να επιδεινώσει τις συνθήκες αυτές και να καταστεί επικίνδυνο για την υγεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.