1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Αθλητές
  4. Αμινοξέα
  5. Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder 340gr
Αθλητές, Αμινοξέα, Συμπληρώματα

Now Foods Branched Chain Amino Acid Powder 340gr

Κωδικός προϊόντος: 30222
52,38

2 σε απόθεμα

Τα αμινοξέα διακλαδυσμένης αλυσίδας (BCAA’s), η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη, είναι απαραίτητα στη ζωή πολλών αθλητών και αθλούμενων, αφού αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 1/3 των αμινοξέων στις πρωτεΐνες των μυών.

H BCAA Powder της NOW Sports παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό σε:

L-Λευκίνη: βοηθάει τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρων του αίματος, την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού, την αύξηση παραγωγής των ορμονών, την επούλωση των τραυμάτων και τη ρύθμιση της ενέργειας.
L-Ισολευκίνη: μαζί με άλλα δύο διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα, προάγει την ανάκτηση των μυών μετά από έντονη σωματική άσκηση ενώ από μόνη της είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης, καθώς και για τη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου και της ενέργειας.

L-Βαλίνη: έχει τονωτική επίδραση και είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό των μυών, την επιδιόρθωση και την ανάπτυξη των ιστών και τη διατήρηση της ισορροπίας του αζώτου στο σώμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μία διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, ως πηγή ενέργειας από τους μύες.

Δοσολογία

Spoon Stirred: Προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού BCAA Powder σε ένα ποτήρι με 230 έως 300 ml νερού ή του ροφήματος της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε δυνατά με ένα κουτάλι για περίπου 15 έως 20 δευτερόλεπτα. Kαταναλώστε μία έως τρεις φορές ημερησίως, πριν από τα γεύματα ή πριν και μετά την άσκηση.

Shaker: Προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού BCAA Powder σε ένα shaker με 230 έως 300 ml νερού ή του ροφήματος της αρεσκείας σας. Ανακινείστε για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Καταναλώστε μία έως τρεις φορές ημερησίως, πριν από τα γεύματα ή πριν και μετά την άσκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ