Ανοσοποιητικό, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Astragalus 500mg 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30062
11,66

2 σε απόθεμα

Το Astragalus (Huang Qi) είναι ένα φυτό γνωστό για την τονωτική του δράση που ευδοκιμεί στην Κίνα για περισσότερα από 2.000 χρόνια.

Μερικά από τα γνωστά ενεργά συστατικά της ρίζας Astragalus είναι τα φλαβονοειδή, τα ελεύθερα αμινοξέα, τα ιχνοστοιχεία και οι πολυφαινόλες, καθώς και οι γλυκοζίτες, οι πολυσακχαρίτες, η χολίνη και η β-σιτοστερόλη.

Το βότανο Astragalus εκτιμάται ιδιαίτερα από την παραδοσιακό σύστημα ιατρικής της Ανατολικής και Νότιας Ασίας για τις προσαρμογενείς ιδιότητές του, όπως η αύξηση της αντίστασης του οργανισμού ενάντια στο σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό στρες, καθώς και για τις ικανότητές του να ενισχύει τη “ζωτική δύναμη του σώματος” γνωστή ως Qi («τσι»).

Η πρωταρχική χρήση του Astragalus έγκειται στην τονωτική του δράση, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού. Στις μέρες μας, χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση μίας υγιούς ανοσολογικής απόκρισης. Μη κλινικές μελέτες υποδεικνύουν την ικανότητα της ρίζας Astragalus να τονώνει την παραγωγή και τη συνήθη δραστηριότητα των ειδικευμένων λευκών κυττάρων του αίματος, όπως τα Τ- κύτταρα και τα κύτταρα φυσικούς φονείς (Natural Killer Cells).

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2 κάψουλες δύο έως τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ