1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Αντιοξειδωτικά
  5. Now Foods Alpha Lipoic Acid 250mg 60 φυτικές κάψουλες
Αντιοξειδωτικά, Αποτοξίνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Alpha Lipoic Acid 250mg 60 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30050
20,84

6 σε απόθεμα

Το άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που συντίθεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Βρίσκεται στο σπανάκι, το κρέας, το συκώτι και τη μαγιά μπύρας, και ενισχύει την αντιοξειδωτική δραστηριότητα πολλών βιταμινών.

Το ALA προφυλάσσει από την επίδραση των ελευθέρων ριζών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του oργανισμού. Επιπλέον, ενισχύει τη δράση και το ρυθμό ανακύκλωσης άλλων αντιοξειδωτικών μέσων, όπως οι βιταμίνες Α, C, και E, καθώς και την παραγωγή γλουταθειόνης. Η γλουταθειόνη αποτελεί το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό της φύσης. Συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αποτοξίνωση του ηπατικού παρεγχύματος, τη βελτίωση της κυτταρικής δομής του δέρματος, τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ δρα ως αντιγηραντικός παράγοντας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η συμπληρωματική λήψη του ALA ασκεί προστατευτική δράση στην υγεία του οργανισμού ενάντια σε διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις.

Το Alpha Lipoic Acid της ΝΟW μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τροφή. Από προπονητικής άποψης, θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική η λήψη 100-200 mg, μία ώρα πριν από κάθε σωματική δραστηριότητα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα, μία έως δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.