Γαστρεντερικό Σύστημα, Δυσπεψία, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Now Foods Acidophilus 2 Billion 100 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 30038
12,86

2 σε απόθεμα

Το Acidophilus Τwo Billion της NOW έχει σχεδιαστεί, ώστε να παρέχει την υψηλότερη δραστικότητα των πιο επιφανών μόνιμων βακτηρίων στο λεπτό έντερο.

Η συστηματική λήψη αυτών των επωφελών προβιοτικών μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς εντερικής χλωρίδας.

Τα προβιοτικά είναι φιλικοί μικροοργανισμοί που κατοικούν στην πεπτική οδό, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στα φιλικά και τα παθογόνα βακτήρια. Κατά αυτόν τον τρόπο ενισχύουν το πεπτικό και το γαστρεντερικό σύστημα, βοηθώντας στην καλύτερη πέψη και απορρόφηση των τροφών, στην παρασκευή των βιταμινών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φυσική αποτοξινωτική δράση του οργανισμού από βλαβερά στοιχεία που εισάγονται μέσω της διατροφής.

Το εν λόγω σκεύασμα περιέχει 2 δισεκατομμύρια μικροοργανισμών ανά κάψουλα κατά την παρασκευή του. Θεωρείται χρήσιμο για τη διατήρηση της υγείας των εντέρων σε περίπτωση διάρροιας, δυσκοιλιότητας, εντερικών αερίων, αλλά και σε περίπτωση χρήσης αντιβιοτικών, αντισυλληπτικών και κορτικοστεροειδών. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου, αλλά γενικότερα και στην ομαλότερη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.

Σημείωση για άτομα με ευαισθησία στην πρωτεΐνη γάλακτος: Tο προϊόν μπορεί να περιέχει μικροποσότητες καζεΐνης. Καθίζηση σκόνης μπορεί να προκύψει στην κάψουλα, το γέμισμα της οποίας γίνεται κατά βάρος κι όχι κατ’ όγκο.

Δοσολογία

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως τέσσερεις φορές ημερησίως μεταξύ των γευμάτων με άδειο στομάχι. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

Προειδοποίηση: Δε συνίσταται σε άτομα που εμφανίζουν βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος ή αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.