1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά
  5. Nestle NanCare Vitamin D Συμπλήρωμα Διατροφής Για Βρέφη & Παιδιά 6x10ml
Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Βιταμίνες για παιδιά, Βιταμίνη D, Προτάσεις, Συμπληρώματα, Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά, Συνήθεις Κατηγορίες

Nestle NanCare Vitamin D Συμπλήρωμα Διατροφής Για Βρέφη & Παιδιά 6x10ml

Κωδικός προϊόντος: 63042
11,35

2 σε απόθεμα

Το συμπλήρωμα διατροφής NESTLÉ® NANCARE® BITAMINH D περιέχει βιταμίνη D. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συστατικά
Ηλιέλαιο, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Χωρίς γλουτένη.

Οδηγίες Χρήσης

1. Ανακινείστε καλά πριν από τη χρήση. Χορηγήστε 2 σταγόνες την ημέρα σύμφωνα με τη συμβουλή του γιατρού σας.
2. Γυρίστε το μπουκάλι αργά σε γωνία 45ο ώστε να σχηματιστεί μια σταγόνα.
3. Οι σταγόνες μπορούν να χορηγηθούν μαζί με ρόφημα ή με κουτάλι. Για βρέφη και μικρά παιδιά μπορούν να χορηγηθούν κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή με βρεφικό γάλα. Κλείστε καλά το μπουκάλι μετά τη χρήση.
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό (<25οC). Φυλάσσεται μακριά από υψηλές θερμοκρασίες και άμεση επαφή με τον ήλιο. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 4 μηνών.

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: 2 σταγόνες

Σημαντική σημείωση:
Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Στο πλαίσιο ενός δραστήριου και υγιεινού τρόπου ζωής, είναι σημαντικό να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, την αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Σε περίπτωση που λαμβάνετε άλλο συμπλήρωμα βιταμίνης D, συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας. Μην υπερβαίνεται τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Δεν αποτελεί υποκατάστατο του μητρικού θηλασμού, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ