Βρεφικά Γάλατα, Διατροφή παιδιού, Παιδί

Nestle Γάλα Nan A.R. 400gr

Κωδικός προϊόντος: 63015
18,30

1 σε απόθεμα

NESTLE® NAN® AR 400g Αντιαναγωγικό γάλα σε σκόνη για βρέφη από τη γέννηση

Το ΝΑΝ® A.R. είναι διατητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ειδικά σχεδιασμένο για τη διατροφική αντιμετώπιση των αναγωγών. Πριν τους 6 μήνες είναι κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής για βρέφη που δεν θηλάζουν. Το νέο NAN A.R. είναι πηκτό χάρη στο άμυλο, ενώ περιέχει ενεργείς καλλιέργειες βακτηριδίων L.Reuteri. Ταυτόχρονα περιέχει μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη, που το καθιστά κατάλληλο για βρέφη που βρίσκονται σε υποαλλεργική δίαιτα και διευκολύνει την πέψη.Χάρη στο PROTECT START προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή φυσική και πνευματική ανάπτυξη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Κάθε συσκευασία περιέχει δύο ξεχωριστά σφραγισμένα φακελάκια. Κάθε φακελάκι μπορεί να διατηρηθεί για 3 εβδομάδες μετά το ανοιγμά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.