Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Βιταμίνη D, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες, Υγεία των δοντιών

Natural Doctor Pure D3 30ml

Κωδικός προϊόντος: 35532
23,86

1 σε απόθεμα

Η έλλειψη βιταμίνης D είναι η πιο κοινή έλλειψη ακόμη και στις ηλιόλουστες μεσογειακές χώρες. Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των δοντιών.

Η υγρή βιταμίνη Pure D3 περιέχει τη μορφή της βιταμίνης D3, τη χοληκαλσιφερόλη που ενεργοποιείται στο σώμα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η βιταμίνη D3 διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα στα φυσιολογικά όρια, αυξάνοντας την απορρόφησή του από το έντερο και μειώνοντας την αποβολή του ασβεστίου από τα νεφρά. Για το λόγο αυτό, η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου.

Είναι κατάλληλη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού για άνδρες ή γυναίκες με χαμηλά επίπεδα ή έλλειψη βιταμίνης D.

ΟΦΕΛΗ
Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των δοντιών.

Επιπλέον η βιταμίνη D3 διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα στα φυσιολογικά όρια, αυξάνοντας την απορρόφηση του από το έντερο και μειώνοντας τη νεφρική του απέκκριση. Με αυτό τον τρόπο η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών.

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε μια σταγόνα ημερησίως με ένα ποτήρι νερό, χυμό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 6 μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.