1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Βιταμίνες
  4. Βιταμίνη Β
  5. Natural Doctor Healthy Thyroid 60 φυτικές κάψουλες
Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Σελήνιο, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Natural Doctor Healthy Thyroid 60 φυτικές κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 35526
36,80

1 σε απόθεμα

Για τη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδή και τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Η έλλειψη σεληνίου, σύμφωνα με μελέτες, σχετίζεται με την εμφάνιση προβλημάτων της λειτουργίας του θυρεοειδή, ενώ η ανεπάρκεια σεληνίου εμποδίζει τη σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά όπως ashwagandha, κανέλλα, μαγνήσιο, L-τυροσίνη, L-γλουταμίνη, ασβέστιο, χαλκό, ψευδάργυρο, α-λιποϊκό οξύ, βιταμίνες A, C, D, B12 και βιταμίνη Β1.

Ο θυρεοειδής αδένας επηρεάζει πολλές λειτουργίες του οργανισμού, από τον μεταβολισμό, την συναισθηματική ισορροπία μέχρι και τη γονιμότητα. Η επαρκής πρόσληψη σεληνίου είναι απαραίτητη για τη παραγωγή βασικών αντιοξειδωτικών ενζύμων, ενώ η ανεπάρκεια σεληνίου εμποδίζει τη σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών. Η έλλειψη σεληνίου, σύμφωνα με μελέτες, σχετίζεται με την εμφάνιση προβλημάτων της λειτουργίας του θυρεοειδή. Η βιταμίνη Β12 βοηθάει τον οργανισμό στην παραγωγή ενέργειας, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι τα χαμηλά επίπεδα στο σώμα συνδέονται με προβλήματα της λειτουργίας του θυρεοειδή, κόπωση, νευρολογικά προβλήματα, αναιμία και άλλα.

Επιπρόσθετα, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος είναι θρεπτικά συστατικά που με τη σειρά τους επηρεάζουν το θυρεοειδή. Η βιταμίνη B6 συμμετέχει στη διαδικασία σύνθεσης του Τ4. Η τυροσίνη όπως και η γλουταμίνη είναι δύο αμινοξέα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών.

Η έλλειψη μαγνησίου είναι η δεύτερη πιο κοινή έλλειψη μετά την έλλειψη βιταμίνης D και μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα της θυρεοειδικής λειτουργίας. Το συστατικό Ashwagandha, γνωστό και ως ινδικό ginseng ή αλικάκαβο είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται πάνω από 2.500 χρόνια και έχει βρεθεί ότι ρυθμίζει τον θυρεοειδή, μειώνοντας τα επίπεδα της κορτιζόλης.

ΟΦΕΛΗ
Περιέχει σελήνιο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδή και βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.