Αϋπνία - Στρες, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

My Elements Dream On 60 φυτοκάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 20063
11,01

2 σε απόθεμα

Το Dream On της myelements είναι συμπλήρωμα διατροφής με Βαλεριάνα, L-Θειανίνη & Μελατονίνη που βοηθούν στη δημιουργία συνθηκών χαλάρωσης και ηρεμίας συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου αλλά και της συναισθηματικής σταθερότητας.

• Η Βαλεριάνα συμβάλλει στην έλευση, εξομάλυνση και διατήρηση ενός φυσιολογικού ύπνου.
• Το Μελισσόχορτο βοηθάει στην έναρξη και διατήρηση ενός φυσιολογικού ύπνου. Φαίνεται επιπλέον ότι βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση.
• Η Μελατονίνη συμβάλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί και στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (τζετ λαγκ).

Συνίσταται για:
• Άτομα που εκφράζουν παράπονα για κακή ποιότητα ύπνου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από συχνά διαστήματα αϋπνίας, έντρομες αφυπνίσεις και φαινόμενα γενικών διαταραχών.
• Ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας με μειωμένα επιπέδα μελατονίνης στον οργανισμό.
• Ενήλικες που αναζητούν ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (τζετ λαγκ).

Προτεινομένη δοσολογία: 1 φυτοκάψουλα ανά ημέρα
Μια (1) μαλακή φυτοκάψουλα περιέχει:
L-Θεανίνη, Γ-Αμινοβουτυρικό Οξύ, Περίβλημα Φυτοκάψουλας (Υδροξυπροπυλομέθυλοκυτταρίνη), Εκχ. Μελισσόχορτου 5:1 (Εκχ. Melissa officinalis), Διογκωτικός Παράγοντας (Αλεύρι Καστανού Ρυζιού), Εκχ. Ρίζας Βαλεριάνας 5:1 (Εκχ. Ρίζας Valeriana officinalis), Αντισυσσωματωτικός Παράγοντας (Στεατικό Οξύ), Μελατονίνη

Μελατονίνη που συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί και στην ανακούφιση από το jet lag.

Η Βαλεριάνα είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου.

H L-Θεανίνη προάγει την χαλάρωση του οργανισμού χωρίς να προκαλεί υπνηλία ενώ είναι ωφέλιμη για το νευρικό σύστημα.

Το Μελισσόχορτο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε περιπτώσεις αϋπνίας, έντονου στρες, έντασης και ευερεθιστότητας, ενώ μπορεί να βοηθήσει ακόμα και άτομα με κατάθλιψη, χάρη στις καταπραϋντικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες

Κατάλληλο για Vegetarians και Vegans

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Φυλάσσεται μακριά από φως και υγρασία, σε θερμοκρασία δωματίου 15-25Ο C, μακριά από παιδιά. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα οδήγησης ή χειρισμού βαρέων μηχανημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.