Ειδική Κατηγορία, Λιπαρά Οξέα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Lamberts Flax Seed Oil 1000mg 90 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 31114
18,08

1 σε απόθεμα

Έλαιο λιναρόσπορο – Φυτική πηγή Ωμέγα 3 Λιπαρών οξέων

Το Flax Seed Oil (έλαιο λιναρόσπορου) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο Ω-3 Λιπαρών οξέων για άτομα αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε σχέση με τα ιχθυέλαια).

Το Α-λινολενικό οξύ τρέπεται στον οργανισμό στα Ω3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα ιχθυέλαια (ΕΡΑ και DHA) αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού.
Ως θρεπτικό συστατικό, το Α-λινολενικό οξύ είναι απαραίτητο σε μεγάλες ποσότητες για τον οργανισμό αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ ασταθές, δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε σίγουροι κατά πόσο λαμβάνεται μέσω της διατροφής μας.
Το Flax Seed Oil της Lamberts αποτελεί έλαιο λιναρόσπορου ψυχρής απόσταξης ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των θρεπτικών συστατικών του.
Επίσης αποτελεί και μία χρήσιμη πηγή Λινολεϊκού Οξέος, το άλλο βασικό απαραίτητο λιπαρό οξύ που η διατροφή μας πρέπει να μας παρέχει.

Ανακεφαλαιώνοντας το Flax Seed Oil της Lamberts:
• Αποτελεί φυτική πηγή Ωμέγα 3 από έλαιο λιναρόσπορου
• Αποτελεί ιδανική επιλογή για χορτοφάγους και άτομα που επιθυμούν λήψη Ω-3 Λιπαρών οξέων αλλά είναι αλλεργικά στο ιχθυέλαιο
• Το περίβλημα της κάψουλας και η βιταμίνη Ε προστατεύουν τα Ωμέγα 3 από την οξείδωση
• Είναι άγευστο

Κατάλληλο για χορτοφάγους
Δοσολογία: 1-3 κάψουλες ημερησίως.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.