Άνδρας, Ανδρική Περιποίηση Σώματος, Ατοπικό Δέρμα, Γυναίκα, Ενυδάτωση Βρέφους, Ενυδάτωση Σώματος, Ενυδάτωση Σώματος για Άνδρες, Μητέρα & Εγκυμοσύνη, Παιδί, Περιποίηση Σώματος, Ραγάδες, Φροντίδα Βρέφους, Φροντίδα Παιδιού

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Eco Tube 200ml

Κωδικός προϊόντος: LP0064
17,62

1 σε απόθεμα

To Lipikar Baume AP καταπραϋνει άμεσα το ατοπικό δέρμα από το έκζεμα και το ξηρό/πολύ ξηρό δέρμα. Με τη καθημερινή χρήση, καταπολεμούνται οι εξάρσεις έντονης ξηρότητας.

Κατάλληλο για τη ξηρότητα που εμφανίζεται σε νεογέννητα, βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα, για ευαίσθητο, πολύ ξηρό, ερεθισμένο δέρμα και για δέρμα με τάση κνησμού και τάση ατοπίας (αντιμετωπίζει αλλεργιογόνα που περιέχονται στo Πρότυπο Ευρωπαϊκό Αλλεργικό Τεστ του δέρματος).

Χωρίς Άρωμα.

Έρευνες της La Roche-Posay δείχνουν πως δεν αρκεί απλά να αποκατασταθεί ο επιδερμιδικός φραγμός του δέρματος για να ανακουφιστεί εντελώς το δέρμα με ατοπικό έκζεμα. Είναι επίσης απαραίτητο να εξισορροπιστεί το μικροβίωμα, δηλαδή, ο πληθυσμός των μικροοργανισμών που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος. Εάν παραμένει ανισορροπημένο, ακόμα και αν αποκατασταθεί ο φραγμός του δέρματος, οι επιθέσεις με έντονη ξηρότητα, ερεθισμό και κνησμό θα επανέρχονται.

LIPIKAR Baume AP με Aqua Posae Filiformis, ένα νέο αποκλειστικό δραστικό συστατικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δρα και στους δύο καθοριστικούς παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα με τάση ατοπίας:

• Αποκαθιστά και σταθεροποιεί την ισορροπία του μικροβιώματος
• Επανορθώνει και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος

Σύνθεση πλούσια σε:

• Νιασιναμίδη
• Βούτυρο Καριτέ (20%)

Καταπραΰνει άμεσα και αραιώνει τη συχνότητα των εξάρσεων. Αποτελεσματικό ενάντια στο κνησμό για 24 ώρες. Ενυδατώνει για 48 ώρες. Η επιδερμίδα είναι απαλή και ανακτά την άνεση της.

Για 82% των ασθενών που το χρησιμοποίησαν για ένα μήνα, τα συμπτώματα του εκζέματος μειώθηκαν και δεν επανήλθαν σε σχέση με το 26% των ασθενών που χρησιμοποιούσαν μια απλή φροντίδα.

Οδηγίες Εφαρμογής

Εφαρμόστε καθημερινά στο πολύ ξηρό και ερεθισμένο δέρμα μετά τον καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε σε πρόσωπο και σώμα.

Για να βοηθήσετε την καταπολέμηση της ξηρότητας μετά το ντούζ, προτιμήστε ένα απαλό καθαριστικό χωρίς σαπούνι όπως το LIPIKAR SYNDET AP .
Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, για να καταπραϋνεται από το κνησμό και τη ξηρότητα, εφαρμόστε στο έκζεμα το LIPIKAR STICK AP .

Απορροφάται άμεσα για να διευκολύνει την καθημερινή και γρήγορη εφαρμογή.
Μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ