Αντιμυκητιακά, Γυναίκα, Περιποίηση Χεριών - Ποδιών, Πόδια

Imperial Feet Nail Mycosis Gel 75ml

Κωδικός προϊόντος: 69723
23,53

1 σε απόθεμα

Θεραπεία του μύκητα των νυχιών, (ονυχόλυση + μούχλα)

Τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης ονύχων ή ονυχομυκητίαση περιλαμβάνουν: φλεγμονή – οίδημα, κίτρινα/λευκά στίγματα ή κιτρίνισμα, πάχυνση, ρωγμές, ονυχόλυση ή και διάσπαση των νυχιών. Ο μύκητας τείνει να ευδοκιμεί στη συνεχή έκθεση σε υγρό περιβάλλον συμπεριλαμβανομένης της εφίδρωσης μέσα σε κλειστά παπούτσια & κάλτσες, κακές συνθήκες υγιεινής, διαβήτης, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή και μη φυσιολογικά επίπεδα ph του δέρματος. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το Nail Mycosis προσφέρει στον πάσχοντα αποτελεσματική & γρήγορη θεραπεία.
Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τις πρώτες 20 μέρες της θεραπείας ανάλογα και με την κατάσταση των νυχιών.
Ο χρόνος θεραπείας εξαρτάται: α) από το χρονικό διάστημα που έχετε μύκητες και πόσο προχωρημένη είναι η μυκητίαση στα νύχια σας, β) από το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να αναπτυχθούν τα νέα νύχια σας, γ) από την σωστή φροντίδα & καθημερινή εφαρμογή χωρίς διακοπή της θεραπείας με το Nail Mycosis.

Κατάλληλο για διαβητικούς.
Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 4 χρόνων.
Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης & θηλασμού συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Ingredients/Συστατικά: Nipaguard POS, Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Chlorphenesin, Panthenol, Piroctone Olamine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Glucose, Lactid Acid, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Το προϊόν δεν περιέχει νερό.

Οδηγίες χρήσης:

Αντιστρέψτε το ακροφύσιο προς τα κάτω και απλώστε 2 σταγόνες του προϊόντος στο νύχι του μεγάλου δακτύλου και από 1 σταγόνα στα διπλανά κάνοντας αρχικά απαλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και στη συνέχεια γύρω και κάτω από τα δάκτυλα. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα ρίξτε και από 1 σταγόνα κάτω από το κάθε νύχι μεταξύ του νυχιού και του δέρματος. Εφαρμόστε 2 φορές καθημερινά και συνεχίστε μέχρι η λοίμωξη να αποθεραπευτεί και το νύχι επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά άμεσα με την εμφάνιση των νέων νυχιών. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και μετά την αποθεραπεία για 6 εβδομάδες ακόμα, 1 φορά την ημέρα.
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ανοιχτές πληγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.