Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Βιταμίνη Β, Εμμηνόπαυση, Ενέργεια-Τόνωση, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Health Sign Vitamin B6 25 mg (ως P-5-P) 60 tabs

Κωδικός προϊόντος: 29014
12,09

3 σε απόθεμα

Η βιταμίνη B6 συμβάλλει: στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική σύνθεση κυστεΐνης και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου.

Οδηγίες χρήσης & Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως με το κυρίως γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Συστατικά: Ύδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, συστατικά κενής κάψουλας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Tο προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ