Αντιοξειδωτικά, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Health Sign HS Alexin 90 caps

Κωδικός προϊόντος: 29011
23,85

3 σε απόθεμα

Αντιοξειδωτική προστασία με τη βοήθεια δύο ισχυρών φυσικών παραγόντων, του λυκοπενίου και της σουλφοραφάνης.

Tο HS ALEXIN, περιέχει δύο φυσικά συστατικά : Ντομάτα και Μπρόκολο!

Το λυκοπένιο που περιέχεται στην ντομάτα είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το λυκοπένιο απορροφάται ευκολότερα από τον οργανισμό, όταν η ντομάτα είναι μαγειρεμένη και όχι όταν καταναλώνεται ωμή. Περισσότερες από 15 ελεγχόμενες κλινικές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας δόσεις λυκοπενίου που κυμαίνονταν από 12mg/ημερησίως έως 150mg/ημερησίως και για χρονική περίοδο που κυμαίνονταν από 1 εβδομάδα έως 20 εβδομάδες. Σε αυτές τις κλινικές μελέτες δεν παρατηρήθηκαν αλλά ούτε αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες, στοιχείο που αποδεικνύει την ασφαλή κατανάλωση του συστατικού.

Το προϊόν αυτό περιέχει επίσης εκχύλισμα μπρόκολου, ένα λαχανικό πλούσιο στην ουσία σουλφοραφάνη.

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 1 – 3 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.