Βιταμίνες, Κολλαγόνο, Οστά-Αρθρώσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Full Health Curarti Selectium 300 gr

Κωδικός προϊόντος: fh20
29,25

1 σε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου Ι & ΙΙ, υαλουρονικό οξύ, μαγνήσιο, βιταμίνη C, κουρκουμινοειδή και ρεσβερατρόλη

Το Curarti selectium συνδυάζει θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος και είναι ιδανικό για άτομα με αθλητικές δραστηριότητες, προβλήματα στις αρθρώσεις και για άτομα άνω των 50 ετών.
Με συστατικά όπως τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGEL® για την ενίσχυση της προστασίας από εκφυλιστικές διεργασίες και τραυματικές βλάβες στο μυοσκελετικό σύστημα, με σύμπλεγμα κουρκουμίνης ταχείας δράσης στα κοινά συμπτώματα όπως η φλεγμονή και η φθορά που οφείλεται σε οξείδωση και επιφέρει γήρανση.
Ιδανικά συνδιάζεται με το Curarti Complex, το οποίο προτείνεται για πιο εντατική χρήση για άμεση ανακούφηση, ενώ το Curarti selectium είναι ιδανικό για συντήρηση και καθημερινή υποστήριξη της υγείας του μυοσκελετικού συστήματος και ιστών όπως τένοντες, αρθρώσεις και συνδετικός ιστός.
Το FORTIGEL® είναι ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο διεθνούς κύρους με πλήθος μελετών στην βιβλιογραφία, αποτελείται από πεπτίδια βιοδραστικού κολλαγόνου, με μικρό μοριακό βάρος για καλύτερη απορρόφηση. Το FORTIGEL® ουσιαστικά είναι κολλαγόνο τύπου Ι και ΙΙ, ο συγκεκριμένος τύπος βρίσκεται στο δέρμα, στα οστά, στους τένοντες, στους χόνδρους και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού.
Πατενταρισμένης μορφής μείγμα κουρκουμίνης και άλλων κουρκουμινοειδών (Complexed curcumin Curarti) με την β-κυκλοδεξτρίνη, καθιστώντας τα δραστικά συστατικά του κουρκουμά απορροφήσιμα και βιοδιαθέσιμα, ενώ η κουρκουμίνη συμβάλλει στην διατήρηση της υγείας του μυοσκελετικού συστήματος και των αρθρώσεων.
Η ρεσβερατρόλη του Evolva® είναι προιόν ήπιας φυσικής ζύμωσης παρέχοντας μια 98% καθαρή trans-ρεσβερατρόλη που είναι σταθερής ποιότητας και απόδοσης και απαλλαγμένη από περιβαλλοντικούς ρύπους. Η ρεσβερατρόλη είναι γνωστό συστατικό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και απομονώθηκε για πρώτη φορά από το κόκκινο κρασί και αποδίδεται στην εξήγηση του αποκαλούμενου γαλλικού παράδοξου.
Η πλειοψηφία των προϊόντων ρεσβερατρόλης προέρχονται από το ιαπωνικό φυτό, το knogweed (Polygonum cuspidatum) τυποποιημένο σε 20-50% ρεσβερατρόλη ή εκχυλίσματα σταφυλιών που περιέχουν πολύ λίγη ρεσβερατρόλη (~ 5-10%). Ενώ η trans-ρεσβερατρόλη στο Evolva® γίνεται με ζύμωση, εξαλείφοντας την ανάγκη εξαγωγής αυτού του συστατικού από τις ρίζες των συγκεκριμένων φυτών που καλλιεργούνται στην Κίνα για να χρησιμοποιηθούν ως καθαρτικά και η κατοχή των οποίων είναι παράνομη σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.
Υαλουρονικό οξύ υπο την μορφή διαλυτού νατριούχου άλατος που το καθιστά πιο απορροφήσιμο, είναι ένα από τα κύρια συστατικά του αρθρικού υγρού των αρθρώσεων. Λειτουργεί ως ‘’λιπαντικό’’ των αρθρώσεων και μεταφορέας θρεπτικών ουσιών.
Το μαγνήσιο συμβλάλλει στην διατήρηση των οστών και στην φυσιολογική λειτουργία των μυών
Η βιταμίνη C συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και στην φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων, των οστών και του δέρματος
Το Curarti selectium περιέχει πρωτεϊνες που συμβάλλουν στην φυσιολογική κατάσταση των μυών και των οστών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGEL® ανθρακικό μαγνήσιο, βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), CURARTI® μείγμα κουρκουμά με βήτα κυκλοδεξτρίνη σταθεροποιημένο σε κουρκουμινοειδή, υαλουρονικό οξύ, ρεσβερατρόλη
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: αντιπηκτικό μέσον: οξείδιο του πυριτίου.
ΧΩΡΙΣ: Τεχνητά χρώματα και αρώματα, γαλακτοκομικά και λακτόζη, αυγό, γλουτένη. Δεν περιέχει ψάρια.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε μια κοφτή μεζούρα (περίπου 10 γρ) την ημέρα, διαλυμένη σε νερό , χυμό φρούτων ή άλλο υγρό . Βάλτε πρώτα στο ποτήρι την σκόνη CURARTI SELECTIUM , και προσθέστε το υγρό σε θερμοκρασία χώρου. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.