Ακμή, Ανάπλαση, Άνδρας, Ανδρικές Κρέμες Προσώπου, Ανδρική Επιδερμίδα με ατέλειες - Ακμή, Ανδρική Περιποίηση Προσώπου, Ανδρική Περιποίηση Σώματος, Ανδρικό Ευαίσθητο Δέρμα, Γυναίκα, Ενυδάτωση Προσώπου, Ενυδάτωση Σώματος, Ενυδάτωση Σώματος για Άνδρες, Ευαίσθητο Δέρμα, Ξηρό - Ατοπικό Δέρμα, Περιποίηση Προσώπου, Περιποίηση Σώματος

Froika AC AHA-10 Emulsion for Oily, Blemish-Prine Skin 125ml

Κωδικός προϊόντος: 12135
13,70

1 σε απόθεμα

Αναπλαστικό γαλάκτωμα για λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

Το AC AHA- 10 EMULSION είναι ένα γαλάκτωμα αλφα- υδροξυοξέων ιδανικό για την ανάπλαση του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος (πρόσωπο & σώμα). Ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας βελτιώνοντας την όψη ουλών και σημαδιών ακμής. Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του μειώνει τους φαγέσωρες και τα μαύρα στίγματα, και αποσυμφορεί τους φραγμένους πόρους. Το δέρμα γίνεται απαλό, ματ και υγιές στην όψη.
ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

  • Ήπια έως μέτρια ακμή
  • Μαύρα στίγματα
  • Ανοιχτοί και κλειστοί φαγέσωρες
  • Μεταφλεγμονώδεις δυσχρωμίες
  • Ουλές ακμής
  • Συνδυασμός με φαρμακευτικές αγωγές και συντήρηση μετά τις θεραπείες

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιείται αρχικά μια φορά την ημέρα για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια δύο φορές τη μέρα (πρωί- βράδυ).

Εφαρμόστε το γαλάκτωμα σε καθαρό δέρμα με ελαφριές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να αισθανθείτε ελαφρά παροδικά τσιμπήματα λόγω της φύσης του προϊόντος. Αν χρησιμοποιηθεί το πρωί πρέπει πριν την έξοδο σε υπαίθριους χώρους να γίνει χρήση αντιηλιακής κρέμας με SPF ≥ 15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ