1. Αρχική
 2. Παιδί
 3. Φροντίδα Βρέφους
 4. Frezyderm Nazal Cleaner Baby Isotonic 30ml
Παιδί, Φροντίδα Βρέφους, Φροντίδα Χειμώνα-Κρυολόγημα

Frezyderm Nazal Cleaner Baby Isotonic 30ml

Κωδικός προϊόντος: FRZ103
8,31

2 σε απόθεμα

Ισότονο ρινικό διάλυμα 0,9% NaCl καθηµερινής υγιεινής για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της ρινικής οδού. Για βρέφη από ο μηνών παιδιά και ενήλικες.

Το θαλασσινό νερό Nazal Cleaner Baby Isotonic συλλέγεται απευθείας από την ελεγχόµενη περιοχή του κόλπου Cancale στη Βρετάνη που είναι ευρέως γνωστή για την ποιότητα και την καθαρότητα των υδάτων της.

 • Καθαρίζει
 • Ενυδατώνει

Η σωστή χρήση του θαλασσινού νερού NAZAL Cleaner Baby Isotonic στην καθημερινή ρινική υγιεινή σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες λειτουργεί ως θεραπευτικό βοήθημα σε ορισμένες βασικές ενδείξεις, όπως ρινοφαρυγγίτιδα, αποφρακτική ρινίτιδα και ιγμορίτιδα, ρινική ξηρότητα, βράχνιασμα λόγω ξηρότητας των βλεννογόνων, επικουρικά στη θεραπεία ωτορινολαρυγγολογικών και παιδιατρικών λοιμώξεων.

 1. Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση και αφαιρέστε το προστατευτικό καπάκι. Κατά την πρώτη χρήση του προϊόντος, ενδέχεται να χρειαστεί να πιέσετε αρκετές φορές το ρύγχος μέχρι να επιτευχθεί ένας κανονικός ψεκασμός.
 2. Τοποθετήστε απαλά το ρύγχος του μπουκαλιού μέσα στο ρουθούνι και πιέστε την αντλία για να εφαρμόσετε το προϊόν.
 3. Αφήστε την περίσσεια διαλύματος να τρέξει ώστε να απομακρυνθεί η βλέννα και στη συνέχεια, φυσήξτε τη μύτη σας.
 4. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο ρουθούνι.
 5. Καθαρίστε το ρύγχος με νερό και στεγνώστε το.
 6. Επανατοποθετήστε το προστατευτικό καπάκι στο ρύγχος του μπουκαλιού μέχρι την επόμενη χρήση. Εφαρμόστε σε κάθε ρουθούνι όσο συχνά χρειάζεται.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΕ ΒΡΕΦΗ

 1. Τοποθετήστε το μωρό σε ύπτια θέση γυρνώντας το κεφάλι του ελαφρώς προς τη μία πλευρά, ώστε να διευκολύνεται η εισαγωγή του θαλασσινού νερού στο ρουθούνι.
 2. Ψεκάστε για μερικά δευτερόλεπτα πιέζοντας το στόμιο του spray.
 3. Σηκώστε το μωρό σε όρθια θέση αφήνοντας την περίσσεια διαλύματος να τρέξει από τη μύτη. Καθαρίστε τη βλέννα με χαρτομάντιλο.
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία στο άλλο ρουθούνι.
 5. Σκουπίστε απαλά την περιοχή γύρω από τα ρουθούνια προσέχοντας το χαρτομάντιλο να μην εισχωρήσει βαθιά στη μύτη του μωρού. Καθαρίστε το ρύγχος με νερό και στεγνώστε το. Εφαρμόστε σε κάθε ρουθούνι 2 με 3 φορές την ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ