1. Αρχική
  2. Φαρμακείο
  3. Στοματική Υγιεινή
  4. Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχίας
  5. Fixodent Pro Plus Duo Action Στερεωτική Κρέμα Τεχνητής Οδοντοστοιχίας 60gr
Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχίας, Στοματική Υγιεινή

Fixodent Pro Plus Duo Action Στερεωτική Κρέμα Τεχνητής Οδοντοστοιχίας 60gr

Κωδικός προϊόντος: 82540
5,31

3 σε απόθεμα

Απολαύστε ακόμη και σκληρά τρόφιμα με τη δύναμη της στερεωτικής κρέμας για τεχνητή οδοντοστοιχία, Fixodent Pro Plus To Πιο Δυνατό Κράτημα*.

Προσφέρει ασυναγώνιστο κράτημα και η συμπυκνωμένη σύνθεσή της απελευθερώνει σταδιακά κολλητικούς παράγοντες, διασφαλίζοντας κράτημα έως και 88% στο τέλος της ημέρας. Παρέχει επίσης 10 φορές πιο δυνατό κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας, έτσι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας μένει σταθερή ανά πάσα στιγμή και με κάθε τροφή. Εξοπλισμένη με κανονικό στόμιο για εύκολη εφαρμογή, η Fixodent Pro Plus, Tο Πιο Δυνατό Κράτημα*, δεν έχει γεύση και δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων. Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 5 με 6 εβδομάδες.

Για ασυναγώνιστο κράτημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Fixodent: έως και 88% του κρατήματος στο τέλος της ημέρας.
10 φορές πιο δυνατό κράτημα σε σχέση με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας. Κρατά την τεχνητή οδοντοστοιχία στη θέση της με ασφάλεια.
Απολαύστε ελεύθερα κάθε είδος σκληρού τροφίμου, χάρη στην εξαιρετική ισχύ κρατήματος που παρέχει στην τεχνητή σας οδοντοστοιχία.
Δρα σαν επένδυση μεταξύ των ούλων και της τεχνητής οδοντοστοιχίας για να εφαρμόζει καλύτερα.
Χάρη στο κανονικό στόμιο, μπορείτε και εφαρμόζετε εύκολα τη στερεωτική κρέμα σε λεπτές γραμμές.
Η σύνθεση χωρίς γεύση δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων
Κατάλληλη για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες
Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 5 με 6 εβδομάδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Να μη χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα από όσο αναφέρουν οι οδηγίες. Με σωστή χρήση, το σωληνάριο θα διαρκέσει για τουλάχιστον 4 με 5 εβδομάδες.

Οδηγίες Χρήσης

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ & ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ την τεχνητή οδοντοστοιχία πριν εφαρμόσετε τη στερεωτική κρέμα
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ τη στερεωτική κρέμα σε λεπτές συνεχόμενες λωρίδες όπως απεικονίζεται στις οδηγίες χρήσεως ή λιγότερο. Μέγιστο μέγεθος κάθε λωρίδας 4×16.5mm. Μπορεί να χρειαστούν κάποιες προσπάθειες για να βρείτε την κατάλληλη ποσότητα για τη δικιά σας τεχνητή οδοντοστοιχία.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ την τεχνητή οδοντοστοιχία & ΚΡΑΤΗΣΤΕ την στη θέση της για μικρό χρονικό διάστημα. Έαν το προϊόν ξεχειλίζει από την τεχνητή οδοντοστοιχία στο στόμα σας, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα από όσο πρέπει.
Για να ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ την τεχνητή οδοντοστοιχία, ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ το στόμα σας με χλιαρό νερό και κουνήστε απαλά την τεχνητή οδοντοστοιχία μέχρι να χαλαρώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.