Γαστρεντερικό Σύστημα, Διάρροια-Προβιοτικά, Δυσπεψία, Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα, Προτάσεις, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Elpen Almora Plus Normobowell 30 ταμπλέτες

Κωδικός προϊόντος: 82757
12,17

1 σε απόθεμα

Το almora PLUS NormoboWELL είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Συνδρούμου Ευερέθιστου Εντέρου(ΣΕΕ) το οποίο χαρακτηρίζεται από πόνο, πρήξιμο και κοιλιακή δυσφορία, με ή χωρίς μειωμένη εντερική διέλευση ( δυσκοιλιότητα ή διάρροια) και αλλαγές στην εμφάνιση των κοπράνων.

Χάρη στον προστατευτικό του μηχανισμό, το almora PLUS NormoboWELL:

Αλληλεπιδρά φυσικά με τον εντερικό βλενογόννο σχηματίζοντας μία βλεννοπροσκολλητική μεμβράνη που προστατεύει τον βλενογόννο από την επαφή με ερεθιστικούς παραγόντες .
Βοηθά στην απομάκρυνση των επικίνδυνων ουσιών εμποδίζοντας την απορρόφηση τους.
Βοηθά στην απορρόφηση των εντερικών αερίων μειώνοντας τις συνήθεις διαταραχές του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.
Τα πλούσια συστατικά του σε Αλόη Βέρα, Ζεόλιθο, Χαμομήλι και τέλος τα Θερμικά επεξεργασμένα προβιοτικά δρούν συνεργαστικά για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου του Ευερέθιστου Εντέρου.

Η Αλόη Βέρα:Δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη στο βλενογόννο ενώ είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Το Χαμομήλι:Έχει καταπραϋντική και σπασμολυτική δράση,ενώ ταυτόχρονα διεθέτει μία ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα.
Ο Ζεόλιθος:Απορροφά τα εντερικά αέρια και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.
Τα θερμικά επεξεργασμένα προβιοτικά:Βελτιώνουν την εντερική μικροχλωρίδα και βοηθούν στην καλή λειτουργία εντέρου.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Λαμβάνετε ένα δισκίο δύο φορές την ημέρα ανάμεσα ή πριν από τα γεύματα ή σύμγωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού.

Μην υπερβαίνεται τη δόση των 4 δισκίων την ημέρα.

Σε περίπτωση όξεος πόνου η δόση να διπλασιαστεί. Αναλόγα με την ένταση της πάθησης συνίσταται η παράταση της λήψης από 2 έως 6 εβδομάδες και η επαναληψή της σε πιθανή επανεμφάνιση των αρχικών συμπτωμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.