1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Διαβήτης
  5. Doctor’s Formulas Magnesium Gluconate 100mg Λιποσωμιακή Φόρμουλα 225ml
Βιταμίνες, Διαβήτης, Μαγνήσιο, Νευρικό Σύστημα, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Doctor’s Formulas Magnesium Gluconate 100mg Λιποσωμιακή Φόρμουλα 225ml

Κωδικός προϊόντος: 43068
18,86

1 σε απόθεμα

Το MAGNESIUM GLUCONATE 100mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μαγνήσιο γλυκονικό και μαγνήσιο δυγλυκινικό, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία .

Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για κάθε λειτουργία του σώματος από την παραγωγή πρωτεϊνών, ορμονών και ενέργειας, εως και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, της γλυκόζης, του καρδιακού ρυθμού και του ύπνου.

Η Λιποσωμιακή Φόρμουλα Magnesium Gluconate παρουσιάζει τα υψηλότερα επίπεδα βιοδιαθεσιμότητας και απορρόφησης, επειδή συνδυάζει την καλύτερη μορφή μαγνησίου με τη λιποσωμιακή τεχνολογία!

Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών. Τα λιποσώματα παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα οσον αφορά την παροχή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής:

  • προστατεύουν τη δραστική ουσία από οξείδωση και αποικοδόμηση σε όξινο pH του στομάχου
  • αυξάνουν την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με τους ελεύθερους και άλλους συμβατικούς φαρμακευτικούς φορείς (δηλ. δισκία, εναιωρήματα και κάψουλες).

Δοσολογία
5 ml / ημέρα
*Μπορείτε να το αναμίξετε με νερό ή χυμό εαν επιθυμείτε.
*Ανακινήστε πριν απο κάθε χρήση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ