1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Cube Imunoglukan P4H Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 120ml
Ανοσοποιητικό, Συμπληρώματα, Συμπληρώματα & Βιταμίνες για Παιδιά, Συνήθεις Κατηγορίες

Cube Imunoglukan P4H Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 120ml

Κωδικός προϊόντος: 29752
14,97

4 σε απόθεμα

To συμπλήρωμα διατροφής Imunoglukan P4H με Imunoglukan και βιταμίνη C είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και ενήλικες που προτιμούν συμπληρώματα σε υγρή μορφή.

Διαθέτει πατενταρισμένη μέθοδο απομόνωσης του φυσικού λειτουργικού συστατικού Imunoglukan και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι βήτα-γλυκάνες είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη που τονώνουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια σε μολύνσεις από βακτήρια, ιούς και μύκητες και ιδιαίτερα απέναντι σε λοιμώξεις, ιδιαίτερα του άνω αναπνευστικού συστήματος (Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA).

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, καθως και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)*

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

To Imunoglukan είναι ένας Βιολογικά Δραστικός Πολυσακχαρίτης ο οποίος απομονώθηκε για 1η φορά από το βρώσιμο μανιτάρι Pleurotus Ostreatus. Η ασφάλεια & αποτελεσματικότητα του Imunoglukan έχουν αποδειχθεί σε 65 κλινικές μελέτες σε περισσότερα από 10 κέντρα έρευνας (τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2021).

To Imunoglukan P4H παραμένει αδιάλυτο στο λεπτό έντερο και δεν απορροφάται. Η δομή του είναι μοναδική (πλευρικής αλύσου) και είναι αυτή η οποία προσδίδει τις ανοσορυθμιστικές του ιδιότητες καθώς οι ιδιότητες των β-γλυκανών εξαρτώνται απόλυτα από τη δομή τους η οποία είναι διαφορετική ανάλογα με την προέλευσή τους.

Δοσολογία

Συνιστώμενη δοσολογία: 1 ml / 5kg σωματικού βάρους ημερησίως για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών.

Οδηγίες Χρήσης

Ιδανικά θα πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι το βράδυ πριν κοιμηθείτε ή το πρωϊ.

Προτείνεται η χρήση για 6 μήνες (Οκτώβριος-Μάρτιος).

Εύκολο στη χρήση (με δοσομετρικό καπάκι)

Κλινικά μελετημένος συνδυασμός

Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Να μη χορηγείται σε μεταμοσχευμένους ασθενείς.

Η χορήγηση σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν οδηγίας του θεράποντος ιατρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.